Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Baht Oyunu İsimli Romantik Dizi İle Geliyor! Bu Dizi Kanal D Çok İzlenecek! Çünkü…

Kanal D’nin üstlendiği ve Fatih Enes Ömeroğlu’nun yapımcılığını yaptığı romantik dizi ekranlarda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Bayt Oyunu yaz aylarında çok eğlendirecek.

Kanal D’nin üstlendiği ve Fatih Enes Ömeroğlu’nun yapımcılığını yaptığı romantik dizi ekranlarda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Bayt Oyunu yaz aylarında çok eğlendirecek. 

Eğlenceli ve tatlı hikayesi, beğenilen karakterleri ile yaz aylarında ekranlarda olacak. Beğenilen kadrosu ile şimdiden konuşulmaya başlanan yaz dizisinin Fragmanları yayınlanmaya başladı. Eğlenceli çekimleri devam eden dizinin beğenileceği düşünülüyor. İ

İlk fragman tanıtımı ile beğeni kazanan dizi sevilecek gibi duruyor. Yaz dizilerinin beğenilirse kış sezonunda da devam ediyor. Baht Oyunu dizisinin de böyle olacağı şimdiden belli oldu. Tanıtım fragmanı büyük ilgi görüyor. Kanal D'nin sevilen dizilerine aday olan Baht Oyunu özellikle gençlerin büyük ilgisini gördü. 

Romantik Dizinin Oyuncuları Kimler 

 

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın başrollerinde oynadığı dizide pek çok isim yer alıyor. Aslı Sümen, Funda İlhan, İdris Nebi Taskan, Funda İlhan, Ozan Dağgez, Emrah Ben, Anıl Çelik, Altan Erkekli ve Suğdem Gözalır'ın yer aldığı dizi heyecanla bekleniyor. 

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Baht Oyunu İsimli Romantik Dizi İle Geliyor! Bu Dizi Kanal D Çok İzlenecek! Çünkü…

Senaristliğini Tuna Kıygı ve Erkan Birgören yaptığı dizide yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli yapıyor. İlk aşkı ile mutlu bir hayat kuramaz ise sonra da mutsuz olacağına inanan Ada karakterinin hikayesini anlatan Baht Oyunu dizisi eğlenceli sahneleri ile hayranları ile buluşacak. 

Bayt Oyunu Dizisi Yaza Damgasını Vuracak

 

Yaz dizisi olan ve komedi üzerine yapılan dizi seyirciyi güldürmeyi hedefliyor. Eğlencenin ve aşkın bitmediği dizide her hafta başka bir olay yaşanacak. Harika bölümleri ve müthiş kadrosu ile sevenleriyle buluşmayı bekleyen dizi şimdiden rağbet görüyor. Genç yetenekler oyunculuğunu konuşturacak. Dizinin reytinglerinin yüksek olması bekleniyor.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Baht Oyunu İsimli Romantik Dizi İle Geliyor! Bu Dizi Kanal D Çok İzlenecek! Çünkü… - Resim : 2

Fragmanları paylaşılan dizi pek çok sosyal platformda görülmeye başlandı. Buda dizinin sevildiğinin habercisi şeklinde yorumlandı. Aşkın dizisi ekranları süsleyecek ve vazgeçilmez bir dizi haline gelecek. 

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Baht Oyunu İsimli Romantik Dizi İle Geliyor! Bu Dizi Kanal D Çok İzlenecek! Çünkü… ile ilgili etiketler baht oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.