Cemre Baysel Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Cemre Baysel, Senden Daha Güzel adlı dizide canlandırdığı Efsun karakteri ile bilinmektedir. ABD’de de estetik konusunda eğitim aldıktan hemen sonra Gaziantep’e doktorluk yapmak adına geri dönen Efsun adında genç ve güzel bir kadına hayat vermektedir.

Senden Daha Güzel adlı dizide Efsun karakterini canlandıran Cemre Baysel özellikle Sol Yanım’da hayat verdiği Biricik ile isminden çokça söz ettirmiştir.

Senden Daha Güzel dizisinde ABD’de de estetik cerrahi alanda eğitim aldıktan sonra Gaziantep’e doktorluk yapmak adına geri dönüş yapan Efsun hem genç hem de güzel bir kadındır. Gaziantep’te babasıyla birlikte huzur içerisinde yaşayan Efsun, kendi kliniğini açarak dermatolog olarak görev yapmaktadır ve bunların yanında da birçok hastaya ücretsiz bakmaktadır.

Efsun’un annesi Pervin ise henüz 12 yaşında iken eşini ve çocuklarını terk ederek İstanbul’a taşınmış ve işlerini daha da büyüterek burada en önemli cerrahlardan birisi olmuştur. Annesinin çok hasta olduğu haberini alan Efsun, ölmek üzere olan annesi ile bir kez daha görüşmek için İstanbul’a gider ancak gerçeklerin aslında da hiçte öyle olmadığını anlar.

Annesi, Efsun’u babasının çiftliğinin elinden almak ile tehdit eder. Kendisi yokken de kliniğin başında durmasını ister. Efsun’da babası için 3 ay boyunca kliğini yönetmeye karar verir.

Cemre Baysel Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Cemre Baysel Kimdir?

5 Şubat 1999 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cemre Baysel, üniversite eğitimini İzmir Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü’nde okuduktan sonra ilk oyunculuk deneyimini 2014 senesinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yeşil Deniz adlı dizide oynamıştır.

2017 yılında Kanal D ekranlarındaki İsimsizler, yine aynı senede TRT 1’de Payitaht Abdülhamit adlı dizide rol almıştır. 2018’de de TRT 1’de Elimi Bırakma adlı yapımda Alp Navruz ile başrollerde oynayan Cemre Baysel, 2020 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım adlı dizide kariyerinde zirve yapmıştır.

23 yaşında olan Cemre Baysel; 1.66 boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur. Halen bekar olan Cemre Baysel, Instagram’da @cemrebaysel hesabını kullanmaktadır.

Cemre Baysel Oynadığı Diziler ve Filmler

• 2020 – Sol Yanım (Biricik Karakteri) (Star TV)
• 2019 – Ramo (Fatoş Karakteri) (Show TV)
• 2018 – Elimi Bırakma (Melis Karakteri) (TRT 1)
• 2017 – Payitaht Abdülhamit (Firuze Karakteri) (TRT 1)
• 2017 – İsimsizler (Gülperi Karakteri) (Kanal D)
• 2014 – Yeşil Deniz (Gonca Karakteri) (TRT 1)

Cemre Baysel Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? ile ilgili etiketler cemre baysel senden daha güzel Efsun
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.