Cemile Bayraktar'a bir tepki de Megastar'dan!

Megastar Tarkan, Cemile Bayraktar'ın Kemal Sunal'ı hedef alan sözlerine sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla tepki gösterdi.

Cemile Bayraktar, Kemal Sunal filmleri için "Bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekasına hakaret" ifadelerini kullanmıştı. Bayraktar'ın bu sözlerine Megastar Tarkan da kayıtsız kalmadı.

"ADINA VE SANA SEVGİMİZE TOZ KONDURAMAYIZ"

Kemal Sunal'ın siyah-beyaz fotoğrafını paylaşan Tarkan altına şu notu düştü:

"Sen üzülme sevgili Kemal Sunal. Bize dayadığın o sırtın hiçbir zaman yere gelmez. Senin arkanda seni çok seven bir millet var.Adına ve sana olan sevgimize toz kondurmayız biz çünkü kalplerimizde bıraktığın sevgi dolu izleri unutmadık hiç. Sana edilen her kötü söz seni gönüllerimizde sadece daha da yüceltir, değerine değer katar o yüzden. Sen üzülme, rahat ol canımız Kemal Sunal..."

Cemile Bayraktar'a bir tepki de Megastar'dan!

 

Cemile Bayraktar'a bir tepki de Megastar'dan! ile ilgili etiketler Tarkan Kemal Sunal paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.