Cemil Kılıç şimdi de 'Kur'an'da içkinin cezası yok' sözleriyle tepki çekti

Orucun sadece zenginlere farz olduğunu ve fakirlerin isterse tutmayabileceğini söyleyen 'ilahiyatçı' Cemil Kılıç, yine tepki çeken ifadeler kullandı. Kılıç, bu kez de Kur'an'da içki içmenin cezası olmadığını iddia etti.

CHP tarafından fonlanan televizyon kanallarında sık sık yer alan 'ilahiyatçı' Cemil Kılıç, sosyal medya hesabından tepki çeken ifadeler kullandı.

Tam kapanma döneminde getirilen alkol yasağı eleştirileri sonrasında bir paylaşımda bulunan Kılıç, Kur'an'da içki içmenin cezası olmadığını öne sürdü.

KENDİSİNE TEPKİ GÖSTERENLERE HAKARET ETTİ

"Kur'an'da içki içmenin cezası yok..." diyen Kılıç, gelen tepkilerin ardından bir de Türk halkına hakaret etti.

Kılıç, daha sonra yaptığı paylaşımda "Anladım ki bu halk Türkçe bilmiyor. Ben cezası yok diyorum onlar içkinin yasaklanma ayetlerini yazıyor. Yahu ceza yok diyorum ceza... İçki içenlere şu ceza verilsin diye bir ayet var mı? Yok..." ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Kılıç, daha önce de oruç tutmanın sadece zenginlere farz olduğunu, asgari ücretlilerin ve yoksulların isterse oruç tutabileceğini öne sürmüştü.

Konuyla ilgili SuperHaber'e konuşan İlahiyatçı Ali Rıza Demircan, o sözlere sert bir şekilde yanıt vermiş ve "Bu sözlerin hiçbir anlamı yoktur. Bu ahmaklıktan ötedir!" demişti.

 

Cemil Kılıç şimdi de 'Kur'an'da içkinin cezası yok' sözleriyle tepki çekti ile ilgili etiketler CHP içki oruç alkol Kur'an Cemil Kılıç
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.