Cemil Barlas'ın evinde maklube partisi!

FETÖ'nün medya yapılanmasına yönelik aralarında gazeteci Murat Aksoy ve müzisyen Atilla Taş'ın da bulunduğu 2'si firari, 6'sı tutuksuz 21'i tutuklu sanığın yargılandığı davaya devam edildi.

İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya 19'u tutuklu 5'i tutuksuz 24 sanık katıldı. Bir sanık da duruşmaya SEGBİS sistemi ile bağlandı. Mahkeme Başkanı, sanıkların digital materyallerin incelenmesi sonucu hazırlanan raporun dava dosyasına geldiğini, ilgili sanıklara da tebliğ edildiğini söyledi.

hanAmbusra

"BARLAS'IN EVİNE MAKLUBE YEMEYE ÇAĞRILDIM"

söz hakkı verilen tutuklu kapatılan eski Zaman gazetesi muhabiri Hanım Büşra Erdal, maklube davetine ilişkin mesajı ile ilgili, “Cemil Barlas'ın evine makbule yemeye çağrılmışım” dedi.

BARLAS TWİTTER'DAN DUYURMUŞTU

Maklube, FETÖ'cülerin buluşmalarında yaptıkları ve hep birlikte yedikleri bir yemek. Cemil Barlas da maklube yaptıkları ve davetlilerine ikram ettiği toplantıyı Twitter hesabından duyurmuştu.

cem-mak

Cemil Barlas'ın evinde maklube partisi! ile ilgili etiketler FETÖ Cemil Barlas maklube hanım büşra erdal
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.