Cemil Barlas: Yeni Şafak gazetesinde Salih Tuna dışında insan yok!

Cem Küçük'ün Mavi Marmara şehitlerine "manyak" dediği açıklamasının yankıları sürerken, Küçük ile birlikte program yapan Cemil Barlas'tan yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek sözler geldi

Medyada 'Pelikan grubu' olarak bilinen yapılanma içinde yer aldığı öne sürülen ve uzun süredir Cem Küçük ile birlikte çeşitli televizyon kanallarında program yapan Cemil Barlas yine çok tartışılacak ifadeler kullandı.

Cem Küçük ile birlikte hazırladıkları programda, Yeni Şafak gazetesi hakkında akıl almaz ifadeler kullanan Barlas, "Tayyipçi gibi görünüyorlar, ama değiller" dedi."

Barlas şöyle konuştu;

"Bakıyorsun bazı gazetelere, bazı yazarlara 'Tayyipçi' mi, 'Tayyipçi'; Ak Parti'li mi, Ak Parti'li... Ama içine bir giriyorsun onların, hiç dışarıdan göründüğü gibi değil!

Şimdi dışarıdan baktığın zaman seküler taraftan, mesela Yeni Şafak'a, mesela dersin ki; 'Full' Tayyip Erdoğan taraftarı... Halbuki içine bir giriyorsun, Salih Tuna'nın dışında insan yok yani içinde! Böyle bir gazete haline gelmiş..."

SALİH TUNA TEPKİ GÖSTERDİ

Bu sözlere ilk yanıt ise Cemil Barlas tarafından 'Yeni Şafak'taki tek adam' olarak tanımlanan Salih Tuna'dan geldi.

Cemil Barlas ile Yeni Şafak gazetesi konusunda aynı fikirleri paylaşmadığını belirten Tuna, "Bana "haşerat" diyen kendi gazetemin o yazarına da, beni hedef gösteren "tekfircilere" de, sırf fitne çıkmasın diye cevap vermedim. Ama Cemil Barlas'a cevap vereyim: Asla senin gibi düşünmüyorum; Yeni Şafak'ta iyi insanlar var..." ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak yazarları arasında; Hayrettin Karaman, İbrahim Karagül, Yasin Aktay, Aydın Ünal, Yaşar Taşkın Koç, Kemal Öztürk, Mehmet Acet, Hasan Öztürk, İsmail Kılıçaslan, İbrahim Tenekeci, Mehmet Şeker, Mustafa Armağan, Yusuf Kaplan, Ali Saydam, Erol Göka, Serdar Tuncer, Leyla İpekçi, Ayşe Böhürler, Fatma Barbarosoğlu, Taha Kılınç ve Mahmud Erol Kılıç gibi değerli isimler yer alıyor. / SuperHaber

Cemil Barlas: Yeni Şafak gazetesinde Salih Tuna dışında insan yok! ile ilgili etiketler Yeni Şafak Cemil Barlas salih tuna
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.