Cemil Barlas şehit pilotlarla ilgili mesajını savundu, tepki gösteren Sevilay Yılman'a hakaretler etti!

Cemil Barlas, Şırnak'ta askeri helikopterin yüksek gerilim hatlarına takılması sonucu kaza kırıma uğraması ve 13 kahraman askerimizin şehit olmasıyla ilgili olarak yazdığı, “Dünkü facianın suikast olmasının tek şekli pilotların kamikaze olması. Bile bile tellere takılmaları" mesajını savunurken, bu mesajı gündeme getirerek tepki gösteren Sevilay Yılman'a ve Yılman'ı haklı bulanlara da ağır ifadelerle saldırdı.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Şırnak'ta askeri helikopterin yüksek gerilim hatlarına takılması sonucu kaza kırıma uğraması ve 13 kahraman askerimizin şehit olmasıyla ilgili olarak Cemil Barlas'ın sosyal medyada paylaştığı, “Dünkü facianın suikast olmasının tek şekli pilotların kamikaze olması. Bile bile tellere takılmaları” mesajına sert tepki göstermişti.

Sevilay Yılman'ın, "Derdim, birilerinin bunlara dönüp, 'Yettiniz artık! Alın saçma sapan analizlerinizi de, öngörülerinizi de cehennemin dibine gidin' demesine ön ayak olmak" dediği Cemil Barlas, Twitter hesabı üzerinden Sevilay Yılman'ı "okuduğunu anlamayan tetikçi" ilan etti.

barlastw_1

"Yani bu vatandaşa göre, o elim kazada hayatını kaybeden pilotlar Kurmay Yüzbaşı Serhat Sığınak ve Üsteğmen Abdülmuttalip Kesikbaş, FETÖ örgütüne hizmette yeminli bir kamikaze imiş" diyen Yılman, "Yani, o iki genç pilot Fethullah’ın emir kulu olabilirmiş" ifadesini kullanmıştı. Yılman, "Derdim, birilerinin bunlara dönüp, 'Yettiniz artık! Alın saçma sapan analizlerinizi de, öngörülerinizi de cehennemin dibine gidin' demesine ön ayak olmak" diye yazmıştı.

CEMİL BARLAS'TAN SEVİLAY YILMAN'A AĞIR SÖZLER

Yılman'ın yazısının sosyal medyada hızla yayılması ve destek bulması üzerine Cemil Barlas Twitter'dan hakarete varan ifadelerle Sevilay Yılman'a saldırdı. Barlas'ın hakaretlerine Fuat Uğur'un da mesajları retweetleyerek destek verdiği göze çarptı.

barlastw-sevilay

barlastw-sevilay2

SEVİLAY YILMAN, O TWEETİN ALTINA YAPILAN YORUMLARI PAYLAŞTI

Habertürk yazarı Yılman ise Cemil Barlas'ın mesajının altına yapılan yorumları paylaşarak, "Atılan bir twit ve bu twite yorumlar. Bi bakın bakalım. O iki pilotun günahına giriliyor mu girilmiyor mu? Yorum sizlerin efenim" yazdı.

barlastw6

barlastw2

barlastw3

barlastw4

barlastw5

Cemil Barlas şehit pilotlarla ilgili mesajını savundu, tepki gösteren Sevilay Yılman'a hakaretler etti! ile ilgili etiketler Sevilay Yılman Şırnak Helikopter kazası FETÖ Cemil Barlas
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.