Cemil Barlas-Cemile Bayraktar kavgası! O iddianın perde arkasını SuperHaber açıklıyor

Yeni Şafak yazarı Cemile Bayraktar Aktüel'den neden kovuldu?

Medyada yeni polemik, Yeni Şafak yazarı Cemile Bayraktar ve Cemil Barlas arasında yaşandı.

İsrail ile ilişkilerin düzeltilmesine yönelik adımların İHH'ye yakın bazı isimlerce eleştirilmesi üzerine Cemil Barlas sosyal medya hesabından, "İHH yerli mi, değil mi önümüzdeki süreçte göreceğiz.. Samimiyet testine iyi başlamadı" diye yazmıştı.

Pelikancılarla ilgili şu yazımdan sonra Nasıl olur da hala Aktüel'de yazarım diyordum,iyi sabretmiş kelle avcıları:) https://t.co/Qf1sCaRtGz

— Cemile Bayraktar (@jamilabayraktar) 30 Haziran 2016

Bu mesaja çok sayıda eleştiri gelirken, Cemile Bayraktar, Barlas'a yine sosyal medya hesabı üzerinden "Millik ve Yerlilik konusuna hiç girmseydin iyiydi Aslan parçası!" ifadeleriyle yüklendi.

AKTÜEL'DEN KOVULDU!

Söz düellosunun hemen ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Cemile Bayraktar, tweet'leri nedeniyle Aktüel'deki yazılarına son verildiğini duyurdu.

Bayraktar bu gelişmeden, Başbakanlığı döneminde Ahmet Davutoğlu'nu hedef alan Pelikan Bildirisini mimarlarını sorumlu tutarak, "İHH'yı savunmaya Pelikancı tepkisi:)" diye yazdı.

Ancak, Cemile Bayraktar yine kendi tweet'lerinde, aslında Aktüel'den uzaklaştırılmasının nedenin farklı olduğunu da itiraf etti.

Cemile Bayraktar sözlerini şöyle sürdürdü;

"Pelikancılarla ilgili şu yazımdan sonra Nasıl olur da hala Aktüel'de yazarım diyordum,iyi sabretmiş kelle avcıları:) "

Bayraktar daha önce Pelikan bildirisi için 'Yamyam Bildirisi' diye yazmış ancak Aktüel dergisinden kovulmamıştı.

KOVULMA NEDENİ FARKLI

SuperHaber ise Cemile Bayraktar'ın Aktüel'den uzaklaştırılmasının Cemil Barlas hakkında attığı tweet ile bir ilgisi bulunmadığı bilgisine ulaştı.

Aktüel yönetiminin, daha önce sosyal medyada paylaştığı birkaç mesaj ile popüler olan ve sonrasında Yeni Şafak gazetesinde köşe yazıları kaleme almaya başlayan Cemile Bayraktar'ı yetersiz bulunarak yollarını ayırma kararı aldığı belirtiliyor. / SuperHaber

Cemil Barlas-Cemile Bayraktar kavgası! O iddianın perde arkasını SuperHaber açıklıyor ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.