Çember: Hayalet Gemi filmi konusu nedir? İşte Çember: Hayalet Gemi oyuncuları!

Bu akşam STAR TV ekranlarında yayınlanacak Çember: Hayalet Gemi filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Çember: Hayalet Gemi filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Çember: Hayalet Gemi filmi konusu nedir? İşte Çember: Hayalet Gemi oyuncuları!

Çember: Hayalet Gemi filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Çember: Hayalet Gemi filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Çember: Hayalet Gemi filmi konusu nedir? İşte Çember: Hayalet Gemi oyuncuları!

ÇEMBER: HAYALET GEMİ FİLMİNİN KONUSU

5 yıldızlı bir otelin kral dairesinde çifte bir cinayet işlenmiştir. Ekibimiz olay yerine geldiğinde bir sürpriz ile karşılaşır. Yüksekova Terörle Mücadele Masasından davaya atanan Cumali adında yeni komserimiz cesetler üzerinde ilk araştırmayı yapmaktadır. Faruk El Basri adındaki Suudi Arabistanlı bir işadamı ve otel görevlisi Canan’ı kim, neden ve ne şekilde öldürmüştür? Kamera kayıtları incelenir ve cinayetler işlendikten hemen sonra odadan çıkan başka bir genç kızın daha olduğu öğrenilir. Adının Samira olduğu anlaşılan Suriyeli bu göçmen kız kimdir?

ÇEMBER: HAYALET GEMİ OYUNCULARI

Pelin Akil, Barış Bağcı, Anıl Altan, Olgun Toker

Çember: Hayalet Gemi filmi konusu nedir? İşte Çember: Hayalet Gemi oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.