Çember: Güven Bana filmi konusu nedir? İşte Çember: Güven Bana oyuncuları!

Bu akşam STAR TV ekranlarında yayınlanacak Çember: Güven Bana filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Çember: Güven Bana filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Çember: Güven Bana filmi konusu nedir? İşte Çember: Güven Bana oyuncuları!

Çember: Güven Bana filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Çember: Güven Bana filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki İlk Çember: Güven Bana filmi konusu nedir? İşte Çember: Güven Bana oyuncuları!

ÇEMBER: GÜVEN BANA FİLMİNİN KONUSU

Baraj gölünün sularının çekilmesiyle ortaya çıkan kırmızı bir bavulun içinde insan iskeleti bulunur. Yapılan ilk incelemede kemiklerin genç bir kadına ait olduğu anlaşılır. Haberi öğrenen kimyager Ersin, kemiklerin 6 ay önce kaybolan karısı Oya'ya ait olmasından endişelenmektedir. Karısına aşık Ersin'in tek istediği katilin bir an evvel bulunmasıdır. Elde edilen ipuçları ekibi bambaşka bir yola sokar. İpuçları farklı kişilerin katil olduğunu gösterse de ortada tek bir gerçek soru vardır. Oya'yı kim ve neden öldürmüştür?

ÇEMBER: GÜVEN BANA OYUNCULARI

Barış Bağcı, Pelin Akil Altan, Anıl Altan

Çember: Güven Bana filmi konusu nedir? İşte Çember: Güven Bana oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.