Çember Aleyna'nın Son Günü konusu nedir oyuncuları kimlerdir?

5 Temmuz 2020 Pazar akşamında Star TV ekranlarında yayınlanacak Çember: Aleyna'nın Son Günü konusu ve oyuncu kadrosu araştırılıyor.

Fulya Yavuzoğlu ve Mahir Aktaş'ın yönetmenliğini yaptığı Çember dizisi büyük ilgi görmüştü. Başak Yaz Odası'ın yazdığı Çember dizisi belirli serilerden oluşup her bölümde farklı konuları ele almaktadır. Çember: Aleyna'nın Son Günü ise 1. sezonun son bölümü olarak belirlendi. Çember: Aleyna'nın Son Günü konusu nedir? Çember oyuncu kadrosu...

Oyuncu kadrosunda Barış Bağcı, Pelin Akil, Olgun Toker, Anıl Altan ve Aylin Şallı gibi oyuncuların bulunduğu Çember dizisi 3 Temmuz 2017 - 18 Ekim 2017 tarihleri arasında Star TV'de ekrana gelmişti. Büyük ilgi gören Çember dizisi her bölümde farklı konuları ele alarak ilgi çekmeyi başarmıştı. Çember: Aleyna'nın Son Günü serinin son bölümünü bugün ele alacağız. İşte Çember dizisi hakkında merak edilenler...

ÇEMBER: ALEYNA’NIN SON GÜNÜ KONUSU

Çember 1. sezon son bölümde intihara sürüklenen bir genç kızın hayatını ele aldı. İntihara sürükleyen nedenleri gözler önüne sererek acı gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışıldı. Ekip bölgede meydana gelen sıra dışı olayları, cinayetleri ve suçları ortaya çıkarmak için uğraşmaktadır.

İstanbul Kilyos sahilinde genç bir kızın cesedi ortaya çıkar. Aleyna adındaki kişi 2 aylık hamile olduğunu öğrenen ekip soruşturmayı genişletir. Aleyna'nın ölümü intihar mı yoksa cinayet mi sorusunun yanıtı araştırılır. Olayların içine girildikçe birçok farklı şeyler ortaya çıkar. Bu durum olayları karmaşık hale getirmektedir.

ÇEMBER OYUNCULARI

Barış Bağcı Barış Komiser
Pelin Akil Ayşe Komiser
Olgun Toker Cumali Apaydin
Anıl Altan Volkan
Aylin Şallı

1. Sezon

1. Oyunu Bozuyorum (3 Temmuz 2017)
2. Şehrin Günahları (10 Temmuz 2017)
3. Evimdeki Yabancılar (17 Temmuz 2017)
4. Kızımı Bulun (24 Temmuz 2017)
5. Acı İntikam (31 Temmuz 2017)
6. Aleyna'nın Son Günü (7 Ağustos 2017)

2. Sezon

7. Hayalet Gemi (27 Eylül 2017)
8. Araf (4 Ekim 2017)
9. 13.Adım (11 Ekim 2017)
10. Kurtar Beni (18 Ekim 2017)

Çember Aleyna'nın Son Günü konusu nedir oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Çember Aleyna'nın Son Günü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.