Cemal Metin Avcı'nın babasının intihara kalkıştığı iddia edildi

Pınar Gültekin'i öldüren Cemal Metin Avcı’nın ailesi yıllardır yaşadıkları evlerini terk etti. Zanlının babası Selim Avcı'nın ise kendini asarak intihara kalkıştığı iddia edildi.

Cumhuriyet'in haberine göre, yıllarca motor tamirciliği işiyle uğraşan Cemal Metin Avcı'nın babası Selim Avcı, kendisini asarak yaşamına son vermek istediği iddia edildi. Avcı ailesinin yakını, baba Selim Avcı'nın iki oğlu olduğunu, çevresi tarafından sakinliği ile tanındığını belirtti.

ZANLININ EŞİ İSE HASTANEDE

Cemal Metin Avcı’nın eşinin ise hastanede kontrol altında olduğu öğrenildi. Sakinleştirici ilaçlarla müdahale edilen kadın yakın akrabalarının dışında kimseyle görüşmüyor.

İDDİALAR YALANLANDI

Öte yandan Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde Pınar Gültekin'i öldüren Cemal Metin Avcı'nın Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe ilçesinde yaşayan babası Selim Avcı'nın intihara kalkıştığı paylaşımlarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATTILAR

Ayrıca, Avcı ailesi üyeleri Cemal Metin Avcı’nın cinayetinin ardından yıllardır yaşadıkları evleri terk etti. Cemal Metin Avcı’nın işlettiği, 'Cüce' adlı mekân da kapatıldı.

Aile üyeleri sosyal medya hesaplarını da kapattı. Ardından da işlenen kadın cinayetine ilişkin haberlerin engellenmesi için gizlilik talebinden bulundu.

 

Cemal Metin Avcı'nın babasının intihara kalkıştığı iddia edildi ile ilgili etiketler Muğla Kadın Cinayeti İntihar Cemal Metin Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.