'Cemal Kaşıkçı öldürüldü mü?' sorusuna Erdoğan'dan yanıt!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi hakkında konuştu. Erdoğan, "Beklentim hala iyi niyet. İnanıyorum ki ülkemizde bu tür bir şey yaşanmamıştır. dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada Suudi Arabistanlı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Savcılık soruşturmasını bekliyoruz. Çok üzücü bir durum. Cemal Bey benim eskiden tanıdığım bir arkadaşım. Beklentim hala iyi niyet.  İnanıyorum ki ülkemizde bu tür bir şey yaşanmamıştır.

"BEN DE BU İŞİN TAKİBİNDEYİM"

İnşallah arzu etmediğimiz durumla karşılaşmayız. Düşünce özgürlüğünden yana olanlar bunun peşini bırakmayacak, bunun takipçisi olacaktır. Ben de bu işin takibindeyim. Kovalıyorum. Buradan çıkacak sonuç neyse bunu bildireceğiz. Büyükelçilik ve havalimanından giriş çıkışlar takipte. Bunun kontrolü emniyetimizde."

'Cemal Kaşıkçı öldürüldü mü?' sorusuna Erdoğan'dan yanıt!

 

'Cemal Kaşıkçı öldürüldü mü?' sorusuna Erdoğan'dan yanıt! ile ilgili etiketler Cemal Kaşıkçı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.