Cemal Engünyurt'tan Sabahattin Önkibar'a çok sert sözler!

MHP'li Cemal Engünyurt, kendisi ile iligi sözleri nedeniyle Sabahattin Önkibar'a çok sert sözlerle yükseldi. Önkibar ise kendisine hakaretler yağdıran Enginyurt'u mahkemeye vereceğini söyledi.

Sabahattin Önkibar'ın kendisi hakkında ''MHP'li olmaktan başka işi yok,12 Eylülde 14 yaşındaydı, o vakitte ÜLKÜCÜ bile değildi'' şeklindeki sözleri Cemal Enginyurt'u çok kızdırdı.

Sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalar yapan Enginyurt, Önkibar hakkında şu ifadeleri kullandı;

Cemal Engünyurt'tan Sabahattin Önkibar'a çok sert sözler!

''Yıldıray kardeşimin ifadesiyle ROSPİ ÇOCUĞU,Sebahittin Önkibar denilen ÇUKUR TİP. Düğün değil,bayram değil misali yine bizlere saldırmış.Her kelimesi yalan,iftira ve alçaklık dolu sözleriyle alkolik müptezel yine kudurmuş. Sebo,sana yapılacak aşı var,ama özel söylerim.ŞEREFSİZ.

Sebo denilen hayvandan daha aşağı yaratık!"Cemal Enginyurt MHP li olmaktan başka işi yok,12 Eylülde 14 yaşındaydı, o vakitte ÜLKÜCÜ bile değildi" demiş. Sebahittin DONKİBAR,ben 12 eylülde 3 yıl hapis yattım,MHP li olmam şerefimdir. Bunu senin gibi ŞEREFSİZLER bilemez.

Pislik,çukur, @sonkibar ,gasp,hırsızlık,taciz başta olmak üzere her adilik sende. Kudurmuş İT gibi saldırman için, sana harçlık veren köpeğe söyle. KÖPEKLER HAVLAFI DİYE,BOZKURTLAR SUSMAZ.. #şerefsizsinsebahittinönkibar derken,hakaret etmedik,iltifat kabul et. DELİKANLI İSEN ARA.''

Cemal Engünyurt'tan Sabahattin Önkibar'a çok sert sözler! - Resim : 2

ÖNKİBAR: MAHKEMEDE HESAPLAŞACAĞIZ
Enginyurt'un paylaşımlarına Önkibar ise ''Cemal Enginyurt ve onun gibi küfreden yalakaları, sizlerle mahkemede hesaplaşacağız...'' şeklinde yanıt verdi.

Önkibar'ın bu paylaşımı üzerine ise Enginyurt şu ifadeleri paylaştı;

''Benim yalakam hiç olmadı,benim dostlarım,kardeşlerim var. ALLAH hepsinden razı olsun. Sebo denen çukur tip! Sana durup dururken mi hakaret edildi. Yalan,iftira ve haysiyet cellatlığı yapan sensin. Mahkemeye vermezsen namertsin. Yalnız delikanlı isen mahkemeye sende gel.''

 

Cemal Engünyurt'tan Sabahattin Önkibar'a çok sert sözler! ile ilgili etiketler Cemal Enginyurt hakaret sabahattin önkibar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.