Cemal Enginyurt'un korumasının Latif Şimşek'i darp ettiği görüntüler ortaya çıktı!

Tv100 programında Demokrat Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un gazeteci Latif Şimşek'in üzerine yürümüştü. Olay sonrasında yayına ara verildi. Enginyurt'un korumalarının yayın arasında Latif Şimşek'i darp ettiği iddia edilmişti. O anların görüntüleri ortaya çıktı.

Dün akşam TV 100 ekranlarında Pınar Ardor'un sunduğu Gündeme Dair programında skandal bir olay yaşandı.

Programın konuklarından Demokrat Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, gazeteci Latif Şimşek ile polemiğe girdi.

BİR ANDA TANSİYON YÜKSELDİ

Gazeteci Şimşek'in Selahattin Demirtaş ve Kavala'nın yargılanmaları hakkında "Herkes verilen karara saygı duyacak. Kimse bu ülkenin hakimini, savcısını, polisini küçümseyemez" sözlerinin ardından Cemal Enginyurt'un "Bırak bu savunuculuğu, bırak bu işleri" diye cevap vermesiyle birlikte ortalık bir anda gerildi.

Şimşek'in de "Sen bırak bu işleri" şeklinde tepki göstermesinin ardından iki isim canlı yayında burun buruna geldi

 YAYIN DEVAM ETTİ

Yaşananlar karşısında stüdyodakiler de panikledi. Gerginliğin ardından 20 dakika programa ara verildi.

Sunucu Ardor, yayını tekrar açtığında Enginyurt ve Şimşek, stüdyoda görülmedi. Ardor, izleyicilerden özür diledi ve programa verilen arada Enginyurt'un korumasının Şimşek'i darbettiğini söyledi.

ŞİMŞEK'İN DARBEDİLDİĞİ ANLAR KAMERADA

Yaşanan olay tepki çekerken kanal tarafından olayın ekranlarda yayınlanmayan bölümler bugün servis edildi. Videoda, Enginyurt'un uzun bir süre Şimşek'e karşı hamle yaptığı ancak araya girenler yüzünden başarılı olamadığı görülüyor. Ancak görüntülerin devamında Enginyurt'un korumasının Şimşek'i darbettiği anlar yer alıyor.

Cemal Enginyurt'un korumasının Latif Şimşek'i darp ettiği görüntüler ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Darp TV 100 Demokrat Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Latif Şimşek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.