Cemal Enginyurt: Bir facia var o da sensin...

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın, KHK ile ilgili "Faciadır" açıklamasına MHP'li Enginyurt'tan sert tepki geldi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, KHK ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir açıklama yaptı. "KHK bir faciadır" diyen Arınç, "Evime temizlik yapmaya gelen bir daire başkanı kadını gördükçe, eşi polislikten ihraç edilen bir kadını gördükçe ben yerin dibine geçiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"BİR FACİA VAR O DA SENSİN"
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da Arınç'ın açıklamalarına tepki göstererek Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Bülent Arınç yine döktürmüş "KHK uygulamaları bir facia,evime temizliğe gelen KHK'lı kadını gördükçe ağlıyorum" demiş. Bülent efendi! Bir facia var, o da sensin. Sayın Cumhurbaşkanım, KHK facia ise, KHK'ları çıkartan sizsiniz. Arınç ne demek istiyor takdir sizin."

Engin Yurt daha sonra ise sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;
''Bülent Arınç, KHK lılara sahip çıkıyor gibi yapıyor,Khklılar mutluluktan uçuyor
Biri de sormuyor ki,Bülent amca! sen Yüksek İstişare Kurulu üyesisin,Sayın Cumhurbaşkanının en yakını,abi dediği adamsın. TV de,basında konuşacağına,aranız da konuşsanıza diyemiyor.Bir umut diyorlar. Bülent Arınç, Takipsizlik ve Berat alanlar görevine döndürülmüyor. Hazır İstişare Kurulu üyesi iken,Cumhurbaşkanına söylesen de bu insanlar göreve dönseler ya. İşin gücün trübüne oynayıp ağlamak,çözüm üret çözüm. Facia dediğin KHK, Cumhurbaşkanı tarafından onaylanıp uygulandı.''

NE OLMUŞTU?
Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç, katıldığı bir YouTube kanalında KHK'lar için, "Bir faciadır" değerlendirmesinde bulunarak, "Çevremde o kadar çok bu felaketi yaşayan insan var ki, ben onlara acıyorum, merhamet ediyorum. Aslında onlardan da özür diliyorum. Evime temizlik yapmaya gelen daire başkanlığından ihraç edilmiş kadını gördükçe, eşi polis ihraç edilmiş başka bir polisi gördükçe ben yerin dibine geçiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Cemal Enginyurt: Bir facia var o da sensin... ile ilgili etiketler Bülent Arınç KHK Cemal Enginyurt
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.