Cemal Can ile Danla Bilic evleniyor mu?

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven yakın arkadaşı Danla Bilic ile olan fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Takipçiler bu fotoğrafa büyük ilgi gösterirken kısa sürede binlerce beğeni aldı. Peki, Cemal Can ile Danla Bilic evleniyor mu? İşte detaylar...

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven yakın arkadaşı Danla Bilic ile olan fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Takipçiler bu fotoğrafa büyük ilgi gösterirken kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can Canseven, zorlu bir Survivor macerasının hemen ardından kendini dinlenmeye aldı. Sosyal medyada oldukça aktif olan Cemal Can, yakın arkadaşı ve sosyal medya fenomeni olan Danla Bilic ile yaptığı son paylaşımı ile adeta Instagram salladı. She said no' notuyla, evlilik tekliflerine ima yapan Cemal Can Danla Bilic paylaşımı sadece 15 dakikada 250 bin beğeni aldı.

Cemal Can ile Danla Bilic evleniyor mu?

CEMAL CAN İLE DANLA BİLİC EVLENİYOR MU?

Survivor’da şampiyon olan Cemal Can kısa sürede hayran kitlesini arttırmıştı. Finalde Barış Murat Yağcı ile karşı karşıya gelen Cemal Can, oyların çoğunluğunu elde ederek kupayı kazanmasını bilmişti. Survivor ardından Instagram paylaşımlarıyla takipçilerine neler yaptığını gösteren Cemal Can, yakın arkadaşı olarak bilinen Danla Bilic ile de sık sık vakit geçirmeyi ihmal etmemişti. Cemal Can son olarak Instagram hesabından Danla Bilic ile birlikte çekilmiş fotoğrafını, 'She said no, maşallah' notuyla paylaştı.

Instagram'da 4 milyona yakın takipçisi bulunun Cemal Can Canseven'in fotoğrafına 15 dakika gibi kısa bir sürede 250 bin beğeni geldi.

Cemal Can ile Danla Bilic evleniyor mu? ile ilgili etiketler Danla Bilic Cemal Can
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.