Cemal Can Canseven'den samimi açıklamalar!

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Cema Can Canseven özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Çıkaracağı yeni şarkıdan da söz eden Canseven, "Survivor’dan çıktıktan sonra hemen şan derslerine başladım. Benim içimde bir popstarda var" ifadelerini kullandı.

Kısa bir süre içerisinde yeni bir şarkıcı çıkarmaya hazırlanan ve geçtiğimiz yıl ekranların en severek izlenen yarışması Survivor'da brincilik elde eden Cemal Can Canseven'in Hürriyet'ten Hakan Gence ile gerçekleştirdiği röportajın ilgili kısımları şu şekilde:

ÜNLÜ OLMAK NE HİSSETTİRİYOR?

Birçok kişiye ulaşabiliyor ve onları mutlu edebiliyorum, bu çok güzel. Mesela bir gün çekim sırasında modum düşük oluyor, sonra setten biri geliyor ve “Kardeşime bir mesaj yollar mısın?” diyor. İşte o an bütün enerjim değişiyor. Bir kişiyi bile mutlu etmek bana dünyanın en güzel şeyi gibi geliyor.

MADDİ OLARAK HAYATINDA NELER DEĞİŞTİ?

25 yaşındayım ve babamın 30 sene esnaflık yaptığı dükkânı onun için satın aldım, ne mutlu bana. Erişebildiğim kadar insana da erişmeye çalışıyorum. Mesela kitap ihtiyacı olanlar mesaj yolluyor. Hemen alıp gönderiyorum.

SESİNİN GÜZEL OLDUĞUNU BİLİYOR MUYDUN?

Yok, onu adada keşfettim. ‘Survivor’da bir şarkı yarışması düzenlenmişti. Ona hazırlık yaparken şarkı söylüyordum arkadaşlarım çok beğeniyordu. Sonra yarışma sırasında Tarık (Sezer) Hoca “Sen şarkı söyleyebiliyorsun” dedi. Oysa ben o zamana kadar sadece duşta şarkı söylerdim. O yarışmada oylamayla birinci geldim. Bir sonraki ödül oyununda Mustafa Ceceli bağlandı ve Samsun Demir’in selamını yolladı. İstanbul’a dönünce kahve içmek istediklerini söyledi ve buluştuk. Bana şarkı yapmak istediler.

SONRA BU İŞİN EĞİTİMİNİ ALDIN MI?

Eğitimini almadan hiçbir şey yapmam. ‘Survivor’dan çıktıktan sonra hemen şan derslerine başladım.

 

 

Cemal Can Canseven'den samimi açıklamalar! ile ilgili etiketler Survivor cemal can canseven
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.