Cemal Can Canseven, Survivor All Star'a mı gidecek?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında şampiyon olan Cemal Can Canseven, TV8 ekranlarında yayınlanan "Survivor Panorama" prrogramına katıldı. Canseven, gelecek yıl All Star'a katılıp katılmayacağı konusunda gelen sorulara cevap vermekte zorlandı.

Cemal Can Canseve, Survivor 2020 yarışmasında Barış Murat Yağcı'yı geride bırakarak şampiyonluğu elde etmişti. Survivor programıyla popülaritesi artan ve geniş bir hayran kitlesi kazandıktan sonra oyunculuk da yapmaya başlayan Canseven, TV ekranlarında yayınlanan "Survivor Panorama" programına katıldı.

SURVİVOR ALL STAR SORUSUNA CEVAP VERMEKTE ZORLANDI

Survivor Cemal Can, "Seneye Survivor All Star yapılacağı söylense, sana da yarışmaya katılman için teklif gelse ne yaparsın?" sorusuna cevap vermekte zorlandı. 25 yaşındaki fenomen, bir süre düşündükten sonra, "Eyvah, eyvah. Çok zor. Yüreğim kaldırır mı o kadar hüznü tekrar, bilmiyorum" dedi.

Cemal Can Canseven, Survivor All Star'a mı gidecek?

FAVORİLERİ: POYRAZ, AYŞE, ALEYNA, BATUHAN

Bu sene kimlerin son dörde kalacağı ve favorilerinin kim olduğu sorulan Canseven, "Gönüllülerden Poyraz, Ayşe, Aleyna Kalaycıoğlu ve ünlülerden Batuhan" dedi.

Cemal Can Canseven, Survivor All Star'a mı gidecek? - Resim : 2

Cemal Can Canseven, Survivor All Star'a mı gidecek? ile ilgili etiketler Survivor cemal can canseven survivor all star
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.