Cemal Can Canseven koronavirüse yakalandı!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile birlikte Exxen'de yer alan İşte Bu Benim Masalım dizisinde rol alan 2020 Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nun kurduğu Exxen'de yer alan "İşte Bu Benim Masalım" adlı dizide başrol oynayan Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven'den kötü haber geldi.

Geçtiğimiz hafta sette fenalaşan Aleyna Tilki'den sonra Canseven'den de üzücü bir haber geldi.

TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde dizi çekimleri sırasından fenalaşan Aleyna Tilki'nin ardından Cemal Can Canseven'den de kötü haber geldi. 

Koronavirüse yakalanan Canseven, testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Canseven hastalık sürecini hafif geçirdiğini ve ilaçlarını almaya başladığını söyleyerek, takipçilerini kendilerine dikkat etmeleri konusunda da uyarmayı ihmal etmedi.

Cemal Can Canseven koronavirüse yakalandı!

Ünlü isim açıklamasında "Evde karantina sürecim başladı, ilaçlarımı almaya başladım" dedi.

CEMAL CAN CANSEVEN HAKKINDA

Cemal Can Canseven, 1996 yılında, İzmir’de doğdu. Şuan 24 yaşında olan Canseven’in annesi Rize, babası Selanik göçmenidir. Canseven’in kendisinden 9 yaş büyük, küçük annesi olarak gördüğü bir de ablası vardır. Lisede dahil olmak üzere eğitimini İzmir’de tamamlayan Canseven, üniversite okumak için İstanbul’a geldi. Yeditepe Üniversitesi’nde Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumayı seçen Canseven, bir arkadaşının tavsiyesi sayesinde okulunu dondurdu ve İstanbul DJ Academy'de dj’lik eğitimine başladı.

 Canseven, yakın arkadaşı fenomen Danla Bilic'in YouTube yayınlarına katılarak adını duyurdu. 2020 Survivor yarışmasında ise şampiyonluğu elde ederek daha da popüler hale geldi. 

 

 

Cemal Can Canseven koronavirüse yakalandı! ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Survivor Aleyna Tilki cemal can canseven
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.