Cemaat secdeye gidince para dolu çantayı çaldı! Saniye saniye kamerada...

Beyoğlu'nda camide namaz kılma bahanesiyle gelen bir kişi, cemaat secdeye eğildiği sırada içinde yaklaşık 15 bin lira değerindeki cep telefonu ile 90 bin lira bulunan çantayı çaldı. O anlar saniye saniye caminin güvenlik kamerasına yansıdı.

Beyoğlu'ndaki Taksim Camii'ne akşam namazını cemaatle kılmak için gelen bir kişi, içinde yaklaşık 15 bin lira değerindeki cep telefonu ile 90 bin lira bulunan el çantasını yanı başına koydu. Namaza duran cemaatin arasında bulunan şüpheli, cemaatin secdeye gitmesini fırsat bilerek çantayı aldı. Şüpheli, çantayı aldıktan sonra camiden ayrıldı.

GÜVENLİK KAMERASINDA ORTAYA ÇIKTI

Namaz bittikten sonra çantasının yerinde olmadığı gören kişi, caminin güvenlik kameralarını izlediğinde, cemaatin secdeye gittiği sırada çantasının bir kişi tarafından çalındığını gördü. Polis Merkezi'ne giden kişi, çantasını çalan şüpheliden şikayetçi oldu.

Cemaat secdeye gidince para dolu çantayı çaldı! Saniye saniye kamerada...

Cemaat secdeye gidince para dolu çantayı çaldı! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler İstanbul Beyoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.