Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı konuşulan Saadet Özsırkıntı, Serenay Sarıkaya'yı Instagram'dan sildi

Cem Yılmaz ile yakınlaştığı konuşulan ünlü sunucu Saadet Özsırkıntı, yıllar önce O Ses Türkiye çekimlerinde övgüler yağdırdığı Serenay Sarıkaya'yı Instagram'da takipten çıkardı.

Bir süredir birlikte olduğu Serenay Sarıkaya ile yollarını ayıran komedyen Cem Yılmaz'ın TV8 ekranlarının sempatik sunucusu Saadet Özsırkıntı ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı konuşulan Saadet Özsırkıntı, Serenay Sarıkaya'yı Instagram'dan sildi

SERENAY'I SİLDİ

Taraflardan aşk iddialarına henüz bir açıklama gelmezken Özsırkıntı'nın hamlesi kafa karıştırdı. Yılmaz'la aşk yaşadığı konuşulan Sırkıntı, Instagram hesabından Serenay Sarıkaya'yı takipten çıkardı.

Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı konuşulan Saadet Özsırkıntı, Serenay Sarıkaya'yı Instagram'dan sildi - Resim : 2

ÖVGÜ DOLU SÖZLERİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Öte yandan O Ses Türkiye yarışmasından sunuculuk yapan Özsırkıntı'nın konuk olarak gelen Serenay Sarıkaya'ya övgü yağdırdığı görüntüler yeniden gündem oldu.

Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı konuşulan Saadet Özsırkıntı, Serenay Sarıkaya'yı Instagram'dan sildi ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Saadet Özsırkıntı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.