Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği 'Erşan Kuneri' filminin ilk fragmanı yayınlandı

13 Mayıs’ta Netflix'te izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve oyuncu kadrosunda da yer aldığı Erşan Kuneri filminin merakla beklenen ilk fragmanı yayınladı.

Netflix, Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği, başrollerinde ise Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’ın bulunduğu Erşan Kuneri’nin resmi fragmanını paylaştı.

ERŞAN KUNERİ HAKKINDA

Erotik sinemanın ünlü yapımcısı Erşan Kuneri 80’lerin başında hapishaneden çıktıktan sonra farklı türlerde filmler çekmeye karar verir. Sektörden arkadaşları Alev, Altın Oran, Mami, Seyyal, Tumtum, Feride ve Payro Kemal’i bir araya getirerek radikal bir film maratonuna koşmaya başlarlar.

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği 'Erşan Kuneri' filminin ilk fragmanı yayınlandı - Resim : 2


İki yılda birbirinden farklı yedi film üreten Kuneri Film’de sinema aşığı Erşan ve arkadaşları İran sinemasından, korku filmlerine, toprak kokan Anadolu hikayelerinden, sosyal mesajlı dramalara, Ortaçağ aksiyon filmlerinden süper kahramana birbirinden farklı karakterlerle izleyiciyle buluşur.

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği 'Erşan Kuneri' filminin ilk fragmanı yayınlandı - Resim : 3

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği 'Erşan Kuneri' filminin ilk fragmanı yayınlandı - Resim : 4

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği 'Erşan Kuneri' filminin ilk fragmanı yayınlandı ile ilgili etiketler Netflix Cem Yılmaz erşan kuneri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.