Cem Yılmaz'ın verdiği cevap gönülleri fethetti!

Cem Yılmaz, Twitter hesabından takipçileriyle mesajlaşmaya devam ediyor. Komedyen, önceki gün resmi Twitter hesabından sevenlerinin sorularını yanıtladı.

Sosyal medyaya veda ettiğini söylese de bu kararından çabuk vazgeçen Cem Yılmaz, Twitter hesabından takipçileriyle mesajlaşmaya devam ediyor. Komedyen, önceki gün resmi Twitter hesabından sevenlerinin sorularım yanıtladı.

Ünlü oyuncunun bir cevabı ise dikkat çekiciydi. Yılmaz, "Halka inin Cem Bey' notuna karşılık "Halka 'inilmez', halka çıkılır. 20 senede hiç mi fark etmedin?" yanıtını verdi.

1722357_940x531

Pazar günlerini oğlu Kemal’e ayıran Cem Yılmaz, geçtiğimiz hafta sonundaki programına eski eşi Ahu Yağtu’yu da dahil etti.

HT Magazin’den Tarkan Abdullahoğlu’nun haberine göre, üçlü önceki gün Etiler’deki bir kebapçıda birlikte yemek yiyip aile saadeti yaşadı. Keyifli bir gün geçiren eski eşler dönüş yolunda sohbete, ünlü komedyenin kullandığı sarı cipin ön koltuğunda devam etti.

Cem Yılmaz'ın verdiği cevap gönülleri fethetti! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Sinema Twitter arog arif komedyen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.