Cem Yılmaz'ın son hali şoke etti!

Son filmi Arif v 216'yı 14 hafta gibi rekor bir sürede 10 milyon TL bütçe harcayarak tamamlayan Cem Yılmaz 12 milyon TL'ye aldığı yeni teknesi ve yeni sevgilisi Özge Sabuncu ile Bodrum, Cennet Koyu'nda yakalandı...

OTEL GİBİ TEKNE

59af80bd2269a21df093a72d
Yeni aldığı lüks teknesine 12 milyon TL ödeyen Cem Yılmaz çekim sonrası teknesi ile koylarda sevgilisi ile tatilini değerlendiriyor. İkili önceki gün teknenin üst katında sohbet ettikten sonra kendilerini serin sulara bıraktı.

Cem Yılmaz ve sevgilisinin tekne etrafında dolaşırken kullandığı 'su scooter'larının tanesinin 43 bin TL olduğu öğrenildi. Aldığı kilolarla dikkat çeken ünlü şovmen yeni görüntüsüyle sevenlerini hayli şaşırttı...

ÖZGE SABUNCU KİMDİR?

56fe6719c03c0e2f7ce0d500

1973 doğumlu Cem Yılmaz ile ilişki yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Özge Sabuncu, 1980 yılında doğdu. 2004 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Özge Sabuncu, dünyaca ünlü bir markanın ürün müdürlüğünü yapıyor.

Cem Yılmaz’dan kopamayan Özge Sabuncu son olarak ünlü şovmenin bir fotoğrafına yaptığı yorumla şaşırtmıştı. Cem Yılmaz’ın bir takipçisinin attığı mesaja sinirlenen Özge Sabuncu’nun “Yatakta kopuyorduk, zavallı.” mesajı uzun süre konuşulmuştu.

Cem Yılmaz'ın son hali şoke etti! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz özge sabuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.