Cem Yılmaz'ın paylaşımına Hazal Kaya'dan tepki

Deniz Bulutsuz erkek arkadaşı Ozan Güven tarafından şiddete maruz kaldığını duyurmuş, ortaya çıkan Adli Tıp Raporu da şiddeti gözler önüne sermişti. Güven’in yakın arkadaşı Cem Yılmaz konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Yılmaz, “Arkadaşım üzerinden “Sen de bir şey söyle” isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur. Yapmayın” ifadelerini kullandı. Arkadaşını kayırdığı düşünülen Yılmaz'ın bu ifadelerine, oyuncu Hazal Kaya'dan dikkat çeken paylaşım geldi.

Oyuncu Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı haberleriyle gündem olmasının ardından ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı Ozan Güven hakkında ne söyleyeceği merak ediliyordu.

Cem Yılmaz'ın paylaşımına Hazal Kaya'dan tepki

Birkaç gündür sessiz kalan Cem Yılmaz sosyal medya paylaşımı ile sessizliğini bozdu. Kadına şiddet ile anılan arkadaşını kayırdığı düşünülen Cem Yılmaz yaptığı paylaşım ile sorulara yanıt verdi. 

Cem Yılmaz'ın paylaşımına Hazal Kaya'dan tepki - Resim : 2

"LİNÇ KAZANI KAYNATIYORSUNUZ"

Cem Yılmaz, bugün ilk paylaşımını Twitter'dan yaptı. Konuda tarafsız olduğunu vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi:

"Sevgili arkadaşlar. Kadına şiddet meselesinin "tarafı" olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir. Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur. Arkadaşım üzerinden "Sen de bir şey söyle" isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur. Yapmayın.

Cem Yılmaz'ın paylaşımına Hazal Kaya'dan tepki - Resim : 3

Sosyal medya üzerinden bu meseleyi yazmak çizmek istememek ile başka çirkin duyguları, düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz. Her şey birbirine giriyor. Çok üzgünüm"

Cem Yılmaz'ın paylaşımına Hazal Kaya'dan tepki - Resim : 4

HAZAL KAYA'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Ozan Güven tarafından bir saat boyunca dövüldüğünü iddia eden sosyal medya danışmanı Deniz Bulutsuz'a destek vererek Twitter hesabından ard arda paylaşımlarda bulundu. Önce "Ya ben şuna takılıyorum, ne zannediyorsunuz mesela bu kadın, çocuk, hayvan döven öldürenlerin 3 kolu 5 bacağı mı var? Hepsi toplumdan soyutlanmış psikopatlar mı? Asla! Çoğu çevresinden saygı, sevgi, takdir gören birileri. Önümüzdeki örnekte olduğu gibi… #OzanGuven" diyen Kaya'nın, daha sonra yazdığı mesajla da Güven'in yakın arkadaşı ünlü komedyen Cem Yılmaz'a gönderme yaptığı iddia edildi.

Cem Yılmaz'ın paylaşımına Hazal Kaya'dan tepki - Resim : 5

"SIRTINI SIVAZLAYIP, GÖRMEZDEN GELECEĞİNİZE..."

Kaya mesajında "Bu şiddeti uygulayan en yakınınız da olabilir, dostunuz, kardeşiniz de. Sırtını sıvazlayıp görmezden geleceğinize yaptığı şeyi kabul etmediğinizi belirtebilirsiniz. Gerçek dostluk bunu gerektirir" mesajı verdi… Bu mesaj üzerine ise Cem Yılmaz da bir paylaşım yaptı ve "Sevgili arkadaslar. Kadına şiddet meselesinin "tarafı" olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir. Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur. Arkadaşım üzerinden "Sen de bir şey söyle" isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur. Yapmayın" mesajını yayınladı…

 

Cem Yılmaz'ın paylaşımına Hazal Kaya'dan tepki ile ilgili etiketler Hazal Kaya Cem Yılmaz Ozan Güven Deniz Bulutsuz
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.