Cem Yılmaz'ın kendisinden 21 yaş küçük olan yeni sevgilisi Rüya Demirbulut bakın kim çıktı

2012–2013 yılları arasında ilk ve son evliliğini Ahu Yağtu ile gerçekleştiren ve bu evliliğinden Kemal adında bir oğlu olan 48 yaşındaki komedyen Cem Yılmaz yeni bir aşka yelken açtı. Yılmaz, kendisinden 21 yaş küçük olan, Erşan Kuneri'de rol verdiği yeni kız arkadaşı Rüya Demirbulut’la birlikte ilk kez Etiler'de objektiflere yakalandı.

Daha önce, Demet Şener, Ayşe Hatun Önal, Ebru Şallı, Defne Samyeli, Serenay Sarıkaya gibi isimlerle birlikteli yaşayan komedyen, oyuncu, senarist, film yapımcısı ve yönetmen Cem Yılmaz kalbini yeni bir aşka açtı. Bir süredir özel hayatıyla gündeme gelmeyen ve yalnız görüntülenen Yılmaz yeni aşkı Rüya Demirbulut’la ilk kez görüntülendi.


TAZE AŞIKLAR İLK KEZ BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİ

tv100’ün Magazin Hattı programının haberine göre; Defne Samyeli’den ayrıldıktan sonra adı birçok kişiyle anılan Cem Yılmaz, Netflix'te yayınlanacak olan Erşan Kuneri filminde rol verdiği ve kendisinden 21 yaş küçük olan yeni sevgilisi Rüya Demirbulut’la Etiler'de objektiflere takıldı. Cem Yılmaz “Hayırlı olsun diyelim mi?” sorusunu duyunca gerildi.


Cem Yılmaz'ın kendisinden 21 yaş küçük olan yeni sevgilisi Rüya Demirbulut bakın kim çıktı

BİRLİKTE CEM YILMAZ'IN EVİNE GİTTİLER

48 yaşındaki komedyen, ‘Erşan Kuneri’ dizisinde kamera karşısına geçtiği genç oyuncu ile mekandan çıktıktan sonra Levent’teki evine geçti.

Cem Yılmaz'ın kendisinden 21 yaş küçük olan yeni sevgilisi Rüya Demirbulut bakın kim çıktı - Resim : 2

Rüya Demirbulut arabadan inip Cem Yılmaz’ın evine doğru yürümeye başladı. Aracını park eden 48 yaşındaki yılmaz, soluğu kendisinden 21 yaş küçük sevgilisinin yanında aldı.

Cem Yılmaz'ın kendisinden 21 yaş küçük olan yeni sevgilisi Rüya Demirbulut bakın kim çıktı - Resim : 3

Rüya Demirbulut Kimdir?

Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Rüya Demirbulut, 1995 İstanbul'da dünyaya geldi. Boyu 1.68 cm, kilosu ise 54’tür. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezundur. 2015 yılında Lysistrara Düşleri isimli tiyatro oyununda sahne aldı. 2019 yılında TRT 1 ekranlarında ilk dizi oyunculuk deneyimi olan Tek Yürek dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Dizide Aslı karakterine can verdi.

Cem Yılmaz'ın kendisinden 21 yaş küçük olan yeni sevgilisi Rüya Demirbulut bakın kim çıktı - Resim : 4

 

 

Cem Yılmaz'ın kendisinden 21 yaş küçük olan yeni sevgilisi Rüya Demirbulut bakın kim çıktı ile ilgili etiketler Rüya Demirbulut Cem Yılmaz Etiler erşan kuneri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.