Cem Yılmaz'ın garip batıl inancı duyanları şaşırtıyor!

Cem Yılmaz’ın boynundan çıkarmadığı kolyesinin gerçek Roma sikkesinden yapıldığı ortaya çıktı. Kolyenin nazardan koruduğuna inanılıyor.

Cem Yılmaz'ın son zamanlarda katıldığı davetlerde boynundaki kolye dikkat çekmişti.

Başarılı komedyenin kolyesinin sırrı ortaya çıktı. Kolyenin gerçek Roma sikkesinden yapıldığı, uğur getirdiğine ve nazardan koruduğuna inanıldığı öğrenildi.

cem-yilmaz-104806UK

Cem Yılmaz'ın Ozan Güven'den görüp beğendiği kolyeyi Nişantaşı'nda bulunan bir kuyumcudan özel olarak sipariş ettirdiği konuşuluyor.

cem-yilmaz-105114JY

Gerçek Roma sikkesinin etrafını altınla kaplatan Yılmaz, uğur getirdiği ve nazardan koruduğuna inandığı kolyesini neredeyse boynundan hiç çıkarmıyor.

cem-yilmaz-104806OV

Serenay Sarıkaya’nın da ‘Çİ’ dizisindeki partneri Ozan Güven’de görüp beğendiği kolyenin aynısından sipariş ettiği öğrenildi.

Cem Yılmaz, tatillerinde de katıldığı davetlerde de uğuruna inandığı sikke kolyesini boynundan çıkarmıyor.

TWİTTER'DAN SOHBET ETTİ

Komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından takipçileriyle sohbet etti.

Dönem dönem, hakkında atılan tweetlere yine kendisine has üslubuyla yanıt veren Cem Yılmaz, geride bıraktığımız akşam takipçilerine bir sürpriz yaptı ve kendisi hakkında atılan tweetlerden bazılarını cevapladı.

Genellikle eleştiriler üzerinden giden Yılmaz, beğendiği yorumlara teşekkür ederken kendisini suçlayıcı ifadeler kullanan bazı takipçilerine de ağır ifadeler kullanmaktan geri durmadı.

Arif V 216 filminin sinemaseverlerle buluşmasına kısa bir süre kala bu tarz sosyal medya paylaşımlarına hız veren Yılmaz’ın takipçileriyle paylaşımları çok konuşuldu. İşte Yılmaz’a yöneltilen sorular ve onun verdiği yanıtlar…

Cem Yılmaz'ın garip batıl inancı duyanları şaşırtıyor! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Ozan Güven roma sikkesi kolye nazar uğur koruma batıl inanç
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.