Cem Yılmaz'dan 'Serenay Sarıkaya' açıklaması!

Başladığı ilk günden beri gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz ilişkisi geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde bitmişti. Geçtiğimiz günlerde Sarıkaya'nın Yılmaz'ın sosyal medya paylaşımını beğenmesiyle Sarıkaya ve Yılmaz ilişkisi tekrardan gündeme geldi. Önceki gün Etiler'de görüntülenen komedyenin, "Barıştınız mı?" sorusuna, "Küsmedik ki barışalım" yanıtını vermesi ise kafaları iyice karıştırdı.

Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde Etiler'de objektiflere yansıdı. Bir klinikten çıkan ünlü komedyen, "Fizik tedaviye gidiyorum" dedi. 

 Serenay Sarıkaya ile ilişkilerini noktalayan Yılmaz, güzel oyuncunun son paylaşımını beğenmesi hakkında da konuştu.

Cem Yılmaz'dan 'Serenay Sarıkaya' açıklaması!

"KÜSMEDİK Kİ BARIŞALIM"

Ünlü komedyen muhabirlerin, "Serenay Hanım ile barıştınız mı?" sorusuna, "Yoo barışmadık. Küsmedik ki barışalım" diye cevap verdi.

NASIL BAŞLADI, NASIL BİTTİ?

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz yıl Mart ayında Atina'da görüntülenmişti. Fotoğraflarla belgelenen sürpriz aşk, 2020'nin en çok konuşulan birlikteliği olmuştu.

Ancak çiftin aşkı uzun sürmedi. Karantina sürecini de birlikte geçiren Yılmaz ve Sarıkaya ayrılık kararı aldı.

"AYRILDIK"

Sarıkaya ve Yılmaz aşkının bitişi, ekim ayında ünlü komedyenin 'Ayrıldınız mı?' sorusuna verdiği 'evet' cevabıyla ortaya çıktı.

Ancak geçtiğimiz cumartesi akşamı Serenay Sarıkaya'dan şaşırtıcı bir hamle geldi. Cem Yılmaz ile Zafer Algöz, Nejat Alp’in ‘Sen miydin sevgilimi çalan’ şarkısını söyledi. Yılmaz düeti “Her pazartesi evde sahneye çıkarız. Evde ne var? Bu yok” notuyla paylaştı. Güzel oyuncu, eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın paylaşımını beğendi. Sarıkaya'nın bu hareketi 'Barıştılar mı?' sorusunu akıllara getirdi.

BÖYLE GERİ ADIM ATTI

Yılmaz, yılbaşı gecesi Serenay Sarıkaya’yı Instagram hesabından takip etmeyi bırakmıştı. Sarıkaya, Cem Yılmaz’ın bu hamlesine rağmen eski sevgilisini takip ediyordu. Ünlü komedyen ayrıca Mayıs ayında paylaştığı ve Sarıkaya ile yer aldığı fotoğrafı da silmedi. Basına yansıyan haberlerin ardından ünlü komedyen, Sarıkaya'yı yeniden takibe almıştı.

Cem Yılmaz ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra Sarıkaya, soluğu Ege'de almıştı.

Arkadaşları ve annesi Ümran Hanım ile birlikte uzun süre tatil yapan Sarıkaya, geçtiğimiz ay İstanbul'a dönmüştü.

Cem Yılmaz'dan 'Serenay Sarıkaya' açıklaması! ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Aşk ilişki
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.