Cem Yılmaz'dan kaza açıklaması: Ölümden dönmedim, o yolda ilerliyorum!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, trafik kazası geçirdiği haberleri üzerine Twitter hesabından açıklama yaptı. Söz konusu kazanın 10 gün önce olduğunu, hasar gören araçların da onarıldığı belirten Yılmaz, "Ölümden döndü haberlerini görünce eş dost telaş yapmış. Ölümden dönen mi var? Ölümden dönmedim, direkt o yolda ilerliyorum" dedi.

Ünlü komedyen ve sinemacı Cem Yılmaz, Bodrum'da geçirdiği trafik kazasıyla ilgili açıklama yaptı. Çıkan haberlerdeki 'ölümden döndü' sözüne atıfta bulunan Yılmaz, "10 gün önce bir taksici arkadaşla çarpıştık. 'Ölümden döndü' haberlerini görünce eş dost telaş yapmış" diyerek yaşadığı kazayı şu ifadelerle anlattı:

10 gün önce bir taksici arkadaşla çarpıştık. Arabalar servisten çıktı hasarı onarıldı bile, neredeyse kazayı unuttuk. Sağolsun eş dost telaş yapmış 'ölümden döndü' haberi görünce. Ölümden dönen mi var :) Elbette ölümden dönmedim direkt o yolda ilerliyorum teşekkürler

Cem Yılmaz'dan kaza açıklaması: Ölümden dönmedim, o yolda ilerliyorum! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.