Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya nafaka davası! Ayda 10 bin dolar ödüyordu!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 8 yıl önce boşandığı eski eşine her ay 10 bin dolar nafaka ödüyordu. Yılmaz, ödediği miktarın 40 bin TL'ye dürülmesi için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, Yılmaz'ın çocuğunun eğitim ve saplık masraflarını karşılayıp karşılamadığını tespit etmek için duruşmayı erteledi.

Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile olan ilişkisiyle gündeme gelen komedyen Cem Yılmaz, yaklaşık olarak 8 yıl önce boşandığı eşi Ahu Yağtu'ya ödediği aylık 10 bin dolar tutarındaki nafakanın 40 bin TL'ye düşürülmesi için mahkemenin yolunu tuttu. İstanbul 11. Aile Mahkemesinde yapılan duruşmaya Yılmaz ile Yağtu katılmadı. Tarafların avukatları ise duruşmadaydı.

MAHKEME DURUŞMAYI ERTELEDİ

Durumada Cem Yılmaz'ın avukatı davanın kabulunu isterken, Yağtu'nun avukatı ise, ünlü komedyenin nafakanın dışında çocuğu için ödediği eğitim ve sağlık giderlerinin tespit edilmesini talep etti.

Mahkeme ise, Yılmaz'ın çocuğunun eğitim ve sağlık giderlerini karşılayıp karşılamadığına dair delillerin toplanması amacıyla duruşmayı erteleme kararı aldı.

Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya nafaka davası! Ayda 10 bin dolar ödüyordu!

AHU YAĞTU KİMDİR?

11 Temmuz 1978 İzmir’de doğmuştur. Çocukluğu Karşıyaka’da geçti. Anne babası o küçükken ayrıldı. Sanat okulundan mezun oldu. 14 yaşında model olmaya karar verince İzmir‘den İstanbul’a taşınmış. İş hayatına 1993 yılında modellikle başladı, zaman içinde meslek hanesine oyunculuktan moda editörlüğüne ve stil danışmanlığına kadar birçok iş daha ekledi.

Bir dönem Biri Bizi Gözetliyor yarışma programında sunuculuk yapmış, birçok reklam filminde rol almıştır. 2001 yılında 90-60-90, Kampüsistan-2003- Savcının Karısı-2005, 29-30-2006, Komiser Nevzat-2007, Kavak Yelleri-2007, Aşk ve Ceza-2010 rol aldığı dizilerdir. 2010 senesinde Bir Avuç Deniz sinema filminde oynamıştır.

İstanbul Bebek’te “Second Chance” isimli vintage butik sahibidir. Ahu Yağtu, aktif olarak podyum yaşantısını sürdürmektedir, Türkiye’nin en iyi birkaç modelinden birisidir. Aynı zamanda stil danışmanlığı ve moda tasarımcılığı da yapmaktadır.

Yağtu ilk evliliğini 2000 yılında 22 yaşındayken kenkat Doğan Akçura ileyaptı. 5 yıl sonra boşandılar. İkinci evliliğini ise, Cem Yılmaz ile 10 Mart 2012 tarihinde Pera Palas Otel’de yaptı. Balayı için Dubai‘ye gittiler. Yağtu evlenmeden önce dört buçuk aylık hamileydi.

 

Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya nafaka davası! Ayda 10 bin dolar ödüyordu! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Ahu Yağtu mahkeme nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.