Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri'yi Beğenmeyenlere Tokat Gibi Cevap Geldi

Cem Yılmaz'ın Netflix Dizisi Erşan Kuneri izleyiciyle Buluştu. Son günlerde her yerde hakkında konuşulan Erşan Kuneri dizisinin beğenemyen bir takipçisine yanıt veren Yılmaz, twitter'da gündem oldu.

Başrollerinde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Nilperi Şahinkaya, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar ve Bülent Şakrak'ın rol aldığı Erşan Kuneri dizisi konuşulmaya devam ediyor. 8 bölümlük Seri geçtiğimiz hafta Netflix platformunda gösterime girmişti. Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri'yi Beğenmeyenlere Tokat Gibi Cevap Geldi!

Erşan Kuneri dizisi Sosyal Medyayı da ikiye bölmüştü. Cem Yılmaz'ın bittiğini düşünenler de vardı; eski günlerinden uzak olduğunu düşünenler de.

Cem Yılmaz Twitter hesabından diziye yorum yapan bir takipçisine yanıt verdi. İzleyici yaptığı paylaşımda, "Maalesef çok kötü bir seri" yorumu yapınca Yılmaz'dan cevap geldi.

Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri'yi Beğenmeyenlere Tokat Gibi Cevap Geldi

"SANA GÖRE DEĞİL"

Yılmaz paylaşımında "Hayır Osmancım değil. Yalnızca sana göre değil. Hepsi bu. Lütfen artık boş işleri bırak :) Sevdiğin şeylerden bahset vaktini onlara ver hadi gülüm benim, canım, şeker kardeşim. Seni seviyorum bay" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri'yi Beğenmeyenlere Tokat Gibi Cevap Geldi - Resim : 2

Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri'yi Beğenmeyenlere Tokat Gibi Cevap Geldi ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Twitter erşan kuneri yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.