Cem Yılmaz'dan dünya sinemasına Wolverine'li gönderme!

Arif V 216’nın montajını bitiren Cem Yılmaz, filmde taktığı demir parmaklarla ‘X-Men’deki Wolverine karakterini tiye alacak.

Cem Yılmaz’ın yeni filmi ‘Arif V 216’nın detayları ortaya çıkmaya başladı. Ocak ayında vizyona girecek projede komedyen ‘X- Men’deki Hugh Jackman’ın canlandırdığı Wolverine karakterini tiye alacak.

ce2_2

DÜNYA SİNEMASINA GÖNDERME

Projenin bir sahnesinde Yılmaz, Wolverine gibi parmaklarına demir takarak esprili bir şekilde dünya sinemasına gönderme yapacak.

'G.O.R.A'NIN DEVAMI

Ozan Güven, Özkan Uğur, Farah Zeynep Abdullah, Seda Bakan, Şükrü Özyıldız ve Özge Özberk’in başrolünü paylaştıkları projenin montajını bitiren komedyen, müzikleri üzerinde çalışmaya başladı. ‘G.O.R.A’nın devamı olan filmde Yılmaz, Yeşilçam sinemasını unutmayarak nostalji de yapacak.

59e600e861361f0b2433ae91

Cem Yılmaz'dan dünya sinemasına Wolverine'li gönderme! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Ozan Güven Farah Zeynep Abdullah Seda Bakan Yeşilçam arif v 216 gora xmen wolverine
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.