Cem Yılmaz’dan Diamond Elite Platinum Plus gösterisini eleştirenlere gönderme

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yılbaşı akşamı dijital film ve dizi izleme platformu Netflix’te yayınlanan 'Diamond Elite Platinum Plus' adlı gösterisine gelen eleştirilere göndermede bulundu. Sezon boyunca kapalı gişe izlenen stand-up gösterisi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Cem Yılmaz’ın ilk olarak 2019 yılının Mart ayında seyirciyle buluşturduğu ve büyük bir ilgiyle izlenen ‘Diamond Elite Platinum Plus’ isimli gösterisinin video kaydı 31 Aralık 2021’de Netflix’te izleyiciyle buluşmuştu. Yılmaz’ın gösterisi, sosyal medyayı ikiye bölmüştü. Birçok kişi, gösteriyi ve esprileri beğenmediğini dile getirmişti.

Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Netflix'in ‘Türkiye’de en çok izlenen 10 yapım’ listesinin gösterisini paylaştı ve kendisini eleştirenlere 'Cem bitmiş!' diye göndermede bulundu.

Yılmaz, Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Top 10 in Turkey! 3- Witcher bozdu 2- Look Up yaramaz 1- Cem bitmiş.”

Cem Yılmaz’dan Diamond Elite Platinum Plus gösterisini eleştirenlere gönderme

Cem Yılmaz 1 Ocak’ta yaptığı paylaşımında da, “Yılbaşı gecesinde gösterimi izleyip gülen neşelenip tebrik eden herkese teşekkür ederim. Gülecek hiçbir şey kalmadığında bugünler daha da kıymetli olacak. Komedyenlerin en tatlı tarafı, onları sevmeme özgürlüğünüzün olması. Bunun tadını çıkarmalısınız. Pandemi forever” ifadelerini kullanmıştı.

Cem Yılmaz’dan Diamond Elite Platinum Plus gösterisini eleştirenlere gönderme

 

Cem Yılmaz’dan Diamond Elite Platinum Plus gösterisini eleştirenlere gönderme ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Netflix Twitter Diamond Elite Platinum Plus stand up'
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.