Cem Yılmaz'dan bomba paylaşım! 'Bizim için sorun yok'

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı gündemden düşmüyor! Ünlü çift hakkında yapılan açıklamalar konuşulurken Cem Yılmaz'dan konuyla ilgili bomba bir paylaşım geldi.

Magazin gündemine bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz birlikteliği konuşulmaya devam ediyor. Atina'daki fotoğraflarla belgelenen aşk, Sarıkaya'nın da, "Her şey göründüğü gibi" sözleriyle itiraf edilmişti.

Yılmaz, sürpriz birlikteliği hakkında kendisine gelen yorum ve haberlerle ilgili esprili bir paylaşımda bulundu.

Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya ile olan ilişkisi hakkında çıkan haberleri yaptığı esprili bir paylaşımla eleştirdi. Yılmaz, “Bir bu kalmıştı, iyi oldu” notuyla Birleşmiş Milletler’in logosunun da yer aldığı ‘Bizim için sorun yok yeter ki mutlu olsunlar!’ açıklamasını paylaştı.

Capture

Yılmaz'ın bu paylaşımı ise dün akşam Etiler'de görüntülenen Kerem Bursin'in yaptığı yorumu akıllara getirdi. Serenay Sarıkaya ile 4 yıl aşk yaşayan Bursin, Serenay ve Cem aşkı için "Bu konunun içine dahil olmak istemiyorum. Benimle ilgili bir konu değil. Herkes mutlu olsun" demişti.

 

Cem Yılmaz'dan bomba paylaşım! 'Bizim için sorun yok' ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.