Cem Yılmaz'dan bomba açıklama: Evimi gözetliyorlar

Defne Samyeli ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından malikanesinin tanımadığı kişiler tarafından gözetlendiğini söyledi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın sevgilisi Defne Samyeli ile gittiği MFÖ konserinde korumaların etrafından etten duvar örerek fotoğraf çektirmeyi engellediği iddia edilmişti. Konu hakkında açıklama yapan Yılmaz, söz konusu haberleri yalanlarken tanımadığı kişiler tarafından evinin izlendiğini söyledi.

"HİÇ ŞAŞIRTMADILAR"

Twitter üzerinden açıklama yapan ünlü komedyen, "Çok tuhaf… Konsere gittik dün, çok güzeldi. Önümüzde, konser alanının görevlileri 'Lütfen oturun konser başlayacak, yapmayın, buraya toplanmayın' diye görevlerini yapmaya çalışıyorlardı… Yarın 'Etten duvar ördürdü, korumaları dehşet saçtı' yazacaklar dedim ve hiç şaşırtmadılar!" dedi.

Cem Yılmaz'dan bomba açıklama: Evimi gözetliyorlar

"1 HAFTADIR EVİM İZLENİYOR"

Yazlığının önünde bekleyen gazetecilerle ilgili de bir açıklama yapan Yılmaz, "Bir küçük konu da şu; 1 haftadır evin karşısındaki tepede tele-objektifle evi gözetliyorlar. Bunlar normal mi, ben yine normal bir insan olarak sorayım da… Belki benim kafada bir iki makul insana, bir haber vermiş olurum. Velhasıl yine bir nefret ettirme çalışması var gibi… Bence boşa bir uğraş ama siz bilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'dan bomba açıklama: Evimi gözetliyorlar - Resim : 2

Cem Yılmaz'dan bomba açıklama: Evimi gözetliyorlar ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Defne Samyeli MFÖ ateş püskürdü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.