Cem Yılmaz'dan aşk dedikodularına yanıt!

Geçtiğimiz günlerde Defne Samyeli'den ayrılan Cem Yılmaz'ın adı Seranay Sarıkaya ile anılıyordu. Ünlü komedyenden iddialara yanıt geldi.

Cem Yılmaz 1.5 yıllık sevgilisi Defne Samyeli'den ayrıldı. Ayrılığın arkasından bir çok iddia ortaya atıldı. Bunlardan en çok konuşulanı ünlü çiftin ilişkisinin, oyuncu Serenay Sarıkaya yüzünden bittiği iddiasıydı.

Bu iddialar uzun zaman gündemi meşgul ederken, ilk atak Serenay Sarıkaya'dan geldi. Bazı magazin programlarını dava eden Sarıkaya, 100 bin dolarlık tazminat talebinde bulundu.

Güzel oyuncunun ardından ünlü komedyen Cem Yılmaz da suskunluğunu bozdu.

Hafta sonu gittiği kitap fuarında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya ile aşk haberlerini kesin bir şekilde yalanladı.

46 yaşındaki oyuncu, muhabirin "Defne Hanım'dan ayrıldınız. İsminiz Serenay Sarıkaya ile anılıyor." sözlerine, "Hayır, bu haberlerin gerçekliği yoktur." cevabını verdi.

Cem Yılmaz'dan aşk dedikodularına yanıt! ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Defne Samyeli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.