Cem Yılmaz'a Şahan'ın filmi sorulunca gerildi!

Arif V 216 filmiyle gişede fırtınalar estiren Cem Yılmaz'a Şahan Gökbakar'ın son filmi Kayhan ile ilgili bir soru gelince gerilerek muhabirlerin yanından ayrıldı.

Cem Yılmaz, Etiler’deki kuaför çıkışı objektiflere takıldı. Saç tıraşı olan komedyen, muhabirleri fark edince, “Dan dan dan, yürüyordu” diye mırıldandı.

HT Magazin'in haberine göre, keyifli olduğu görülen Cem Yılmaz, 9 haftada 4 milyon 941 bin kişinin izlediği filmi ‘Arif V 216’nın gişesinden memnun olduğunu söyledi.

EN AZ İZLENEN FİLM KAYHAN

Gişe rekabetinde sürekli kıyaslandığı Şahan Gökbakar’ın 602 bin izleyiciyle en az izlenen filmi olan ‘Kayhan’la ilgili sorular üzerine gerilen komedyen, “Şahan’ın filmini izlemedim" deyip yoluna devam etti.

Cem Yılmaz'a Şahan'ın filmi sorulunca gerildi! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz şahan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.