Cem Yılmaz’a ‘at’ montajı

AK Parti’nin dün sosyal medya hesabından paylaştığı ve CHP’nin, '128 milyar' sorusuna yanıt niteliğinde hazırlanan video büyük ses getirdi. Ana muhalefet partisi Twitter hesabından, Cuma günü saat 15.00’te videoya yanıt verileceği paylaşımı yapıldı. Sosyal medyada çok tartışılan videoyla ilgili komedyen Cem Yılmaz da ünlü bir çizgi filmin kapağını paylaştı, Yılmaz’a cevap takipçilerinden geldi.

AK Parti Twitter hesabından dün, CHP Genel Merkezi görseliyle paylaşılan, “Yalan Üretim Merkezi” başlıklı video sosyal paylaşım sitesinde büyük tartışmalara yol açtı. CHP’nin 128 milyar sorusuna cevap olarak görülen videoyu, muhalefet ise “çizgi film” olarak değerlendirdi. CHP, Twitter adresinden, “Sizi gidi filmciler sizi! Cuma günü saat 15.00'te gerçekleri açıklıyoruz!” paylaşımı yapıldı. Birçok ünlü de sosyal medya hesaplarından tartışmaya katıldı. Daha önce Kaz Dağları’yla ilgili eylemlerde kaz heykeliyle poz veren Cem Yılmaz sosyal medya hesabından ünlü bir çizgi filmin kapağını paylaştı. Ünlü komedyene yanıt takipçilerinden geldi.

Cem Yılmaz’a ‘at’ montajı

"İBB'NİN HİMAYESİNDEKİ ATLAR NEREDE?"

Bir takipçisi, “Cem abi ufaktan dokunduruyorsun siyasilere çok da beğeniyoruz ama nedense hep tek taraflı oluyor bu yaklaşımların, mesela bine yakın kayıp at meselesi için de bi espri bekleriz sizden.” Paylaşımı yaptı. Diğer bir Twitter kullanıcısı da Yılmaz’ın kaz heykeliyle paylaştığı fotoğrafa montaj yaparak kazın yerine at koydu. Paylaşım yüzlerce beğeni aldı.

Cem Yılmaz’a ‘at’ montajı - Resim : 2

Cem Yılmaz’a ‘at’ montajı ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Kaz Dağları CHP
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.