Cem Yılmaz ve Şener Şen biletleri karaborsada!

Cem Yılmaz'ın yeni gösterisi CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus biletleri bugün saat 11:00'da satışa çıktı ve 1 saat içerisinde tükendi. Aynı şekilde Şener Şen’i, 14 yıl sonra tiyatro sahnesine döndüren ‘Zengin Mutfağı’, şubat ayı boyunca kapalı gişe oynayacak.

Cem Yılmaz'ın uzun bir aradan sonra sahnelere döneceği CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus gösterisi için biletler bugün saat 11:00'da satışa çıktı.

Yıllardır büyük bir merakla beklenen gösteri 16 Mart 2019, 17 Mart 2019, 19 Mart 2019, 20 Mart 2019, 26 Mart 2019 ve 27 Mart 2019 tarihlerinde Tim Show Center'da yapılacak.

Cem Yılmaz ve Şener Şen biletleri karaborsada!

BİLET FİYATI BEKLENTİNİN ALTINDA

Daha önce bilet fiyatlarının 372 TL-1000 TL arasında olacağı konuşulan gösterinin bilet fiyatları ise 90 TL, 120 TL ve 170 TL olarak belirlendi.

1 SAAT İÇİNDE TÜKENDİ

Bilet fiyatlarını beklentilerinin altında bulan seyirciler ise biletlere yoğun bir ilgi gösterdi. Biletix'te satışsa sunulan biletler 1 saat içinde tükendi.

Cem Yılmaz ve Şener Şen biletleri karaborsada! - Resim : 2

Son dönemde Şehir Tiyatroları’na büyük ilgi gösteren vatandaşlar, Cem Yılmaz'ın gösterisinde olduğu gibi Şener Şen'in geçtiğimiz ay gösterime giren ‘Zengin Mutfağı’ adlı oyununa da aynı şekilde yoğun ilgi göstermiş, biletler kısa sürede tükenmişti.

ZENGİN MUTFAĞI ŞUBATTA KAPALI GİŞE

40 yıl önce ilk kez İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oynadığı 'Zengin Mutfağı' oyunuyla 14 yıl aradan sonra yeniden tiyatro sahnesine dönen Şener Şen’in, şubat ayındaki gösterimlerine ait yaklaşık 3700 adet bilet, 2 saat içinde tükenmişti.

Zengin Mutfağı, şubat ayı boyunca kapalı gişe oynamaya devam edecek.

Cem Yılmaz ve Şener Şen biletleri karaborsada! - Resim : 3

Cem Yılmaz ve Şener Şen biletleri karaborsada! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Şener Şen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.