Cem Yılmaz ve Doğu Demirkol espride pişti oldular! Demirkol sosyal medyadan mesajı verdi

Komedyen Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanan Diamond Elite Platinum Plus gösterisinde kullandığı "Allah diyen aslan" esprisi çalıntı çıktı. Espirinin sahibi ise bir başka komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol. Demirkol sosyal medyadan mesaj verdi.

Doğu Demirkol'un 2 yıl önce bir gösteride kullandığı "Allah diyen aslan" esprisi gündem oldu. Komedyen Cem Yılmaz'ın Netflix'te gösterime giren Diamond Elite Platinum Plus gösterisinde yaptığı Allah diyen aslan şakası meğer Doğu Demirkol'unmuş.

Oyuncu sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla Cem Yılmaz'a göndermede bulundu. Şakaya yer verdiği görüntüleri yayınlayan Demirkol, "Eskilerden bir şaka..." notunu düştü.

Cem Yılmaz'ın 'Allah diyen aslan' esprisini iki yıl önce Doğu Demirkol'un kullandığı ortaya çıktı

 

 

 

Cem Yılmaz ve Doğu Demirkol espride pişti oldular! Demirkol sosyal medyadan mesajı verdi ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Doğu Demirkol Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.