Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşk mı yaşıyor?

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin geçtiğimiz haftalarda bir mekanda eğlendikleri konuşuluyordu. Sonrasında ise ünlü isimler sosyal medyadan takipleşmeye başladı. İki ünlü isim arasında aşk olup olmadığı herkes tarafından merak ediliyor. Peki Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşk mı yaşıyor? Sevgili mi oldular? Detaylar haberimizde...

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşk mı yaşıyor? İki ünlü isim herkes tarafından hayranlıkla takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda bir mekanda sabaha kadar birlikte eğlendikleri konuşulan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli arasında bir aşk olup olmadığı merak konusu. İki ünlü isim  sosyal medyadan takipleşmeye başladı. Peki Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşk mı yaşıyor? Sevgili mi oldular? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...
Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşk mı yaşıyor?
 
Geçtiğimiz haftalarda bir mekanda sabaha kadar birlikte eğlendikleri konuşulan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli sosyal medyadan takipleşmeye başladı.
 
Adları aşk dedikodularına karışan Defne Samyeli ile Cem Yılmaz, sosyal medyadan birbirlerini takibe aldılar.
 
SABAH KADAR EĞLENDİLER
 
Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Boğaziçi Üniversitesi'ndeki öğrencilik yıllarında tanışan ikili, iddiaya göre geçtiğimiz hafta bir mekanda sabaha kadar samimi şekilde eğlendi.
 
TAKİPLEŞMEYE BAŞLADILAR
 
Samyeli'yi sahne aldığı mekanda sık sık dinleyen komedyen, önceki gün güzel sunucuyu instagram'da takibe aldı. Genç kızlara taş çıkaran 46 yaşındaki sunucu da Yılmaz'ın takibine aynı şekilde karşılık verdi.
 
CEM YILMAZ
 
23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Gürün, Sivaslıdır. İlköğrenimini Mehmet Akif İlkokulu’nda tamamladı. Ortaokulda Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu'nu, sonrasında da Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünü bitirdi.
 
Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4.000'den fazla kez sahneye çıktı.
 
1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu 10 filmde rol aldı ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.
 
Sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam ettirdi; her biri kapalı gişe oynayan 4 ayrı stand up gösterisi gerçekleştirdi, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası işbirliği ile özel konserler kapsamında orkestraya 2 kez şeflik yaptı ve üniversite ziyaretlerinin birleşiminden oluşan bir DVD çıkardı.
 
Kariyeri boyunca birçok markanın reklam yüzü oldu, aralarında Panasonic, Opet, Türk Telekom, Türkiye İş Bankası, Doritos gibi büyük markaların yer aldığı firmalar için başarılı reklam kampanyalarına imza attı. Karikatürlerinin yer aldığı bir kitap ve 3 filminin senaryolarının kitaplaştırılmış hali de okurların yoğun ilgisini çekti.
 
“Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”, “4.Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”ve “Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”gibi ödüllerin de dahil olduğu çeşitli ödüllere layık görüldü.
 
2014'te StandartCY adlı gösterisiyle son baharda Amerika turnesine çıkmıştır. Yer aldığı son film Deli Aşk, 10 Mart 2017 tarihinde vizyona girmiştir.
 
DEFNE SAMYELİ
 
İstanbullu amiral babası Haluk ve otelcilik eğitimi almış Adana’nın Ramazanoğulları ailesinden gelen annesi Sendegül'ün ilk çocuğu olarak doğdu.Bir yıl sonra erkek kardeşi Suhan doğdu. 1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü oldu.
 
Daha sonra haberciliğe başlayan ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Samyeli, Tuncay Özkan yönetimindeki Kanal D ana haber bülteninde haber sunuculuğu yapmıştır. Samyeli, Kanal D ana haber bülteninde farklı haber sunuş tarzıyla uluslararası 2 ödüle layık görülmüştür. Samyeli, Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı, ardından Show TV ana haber editörlüğü, sunuculuğu ve Güneş Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır. 2010 Mayıs ayından itibaren bir süre atv'de yayınlanan "Defne Her şey Bambaşka" isimli programı sunmuştur.Milliyet Gazetesi'nde röportajlar gerçekleştirerek köşe yazarlığı yapan Defne Samyeli gazete ile 03 Ocak 2015'te yollarını ayırmıştır.Samyeli'nin 4 Temmuz 1994 tarihli "Tek Başına" isimli bir albümü de bulunmaktadır.
 
TV PROGRAMLARI
1991-1994: Salı Pazarı (STAR TV)
1992-1993: İyi Günler Türkiye (STAR TV)
1994: Pazar Show (SHOW TV)
1994-1995: Show'da Show (SHOW TV)
1996: Şakalamaca (KANAL D)
1996-1999: Defne Samyeli ile Gecenin İçinden (KANAL D)
1998: Defne Samyeli ile Flaş Haber (KANAL D)
1999-2002: Kanal D Ana Haber Bülteni (KANAL D)
2002: Seçim 2002 (SHOW TV)
2002-2007: Show TV Ana Haber Bülteni (SHOW TV)
2004: Seçim 2004 (SHOW TV)
2006: Vizyon (SHOW TV)
2007: Seçim 2007 (SHOW TV)
2010: Herşey Bambaşka (ATV)
2011: 45 Dakika (A HABER)
2011: Söz Teması ( A HABER)
 
ÇALIŞTIĞI TV KANALLAR
 
1991-1994: Star TV
1994: Teleon TV
1994-1995: Show TV
1996-2002: Kanal D
2002-2007: Show TV
2010: atv
2011: a Haber

 

 

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Defne Samyeli aşk mı yaşıyorlar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.