Cem Yılmaz Orhan Kural'ı ağlattı!

Prof. Dr. Orhan Kural ile Cem Yılmaz arasında süren dava sona erdi. Karar sonucu Orhan Kural'ı ağlattı.

Cem Yılmaz'ın Londra'daki Mart 2019 gösterisine 18 yaş sınırı getirilince Prof. Orhan Kural, “İngiltere bu kişinin gençlik için nasıl tehlikeli olduğunu bizden önce anladı, bravo” şeklinde tweet atmıştı.

Cem Yılmaz da “Artık benimle ilgili bir terapi görmenizin zamanı geldiğini düşünüyorum” karşılığını vermişti. Bu sözlerden sonra alay konusu haline geldiğini iddia eden Orhan Kural, Cem Yılmaz’a 10 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

İstanbul 4. Asliye Hukuk Mahkemesi davayı reddetti. Orhan Kural karara çok üzüldü, dahası ağladı ve şöyle konuştu: “Davalının gençlere kötü örnek olduğunu düşünüyorum.

Bu duruma karşı cephe aldım ancak başıma gelmedik şey kalmadı, sözlü saldırıya uğradım. Bu memlekette hep ünlüler kazanıyor.” Orhan Kural daha önce de Kadir İnanır, Teoman, Sıla, Çağatay Ulusoy ve Okan Bayülgen hakkında da suç duyurusunda bulunup dava açmıştı.

Cem Yılmaz Orhan Kural'ı ağlattı!

 

Cem Yılmaz Orhan Kural'ı ağlattı! ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Sıla Gençoğlu Okan Bayülgen Cem Yılmaz Teoman dava mahkeme orhan kural
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.