Cem Yılmaz NASA'ya resti çekti!

Cem Yılmaz, NASA'nın 'Komik astronot aranıyor' paylaşımına verdiği cevapla sosyal medyayı kırdı geçirdi. Yılmaz, BBC'nin paylaştığı NASA haberinin altına "İşim var" yazdı. Ünlü komedyenin bu tweeti büyük beğeni topladı.

BBC'nin haberine göre, kurumun komik bir kişinin ekiplerin gergin ortamlara baş etmesini kolaylaştıracağına işaret eden araştırmalara dayanarak dört astronot grubuyla çalışma yürüttüğü açıklandı. Bunu duyan Cem Yılmaz, istasyonun sosyal medya hesabına "İşim var" dedi.

EKİBİN MORALİNİ YÜKSEK TUTACAK BİRİ

NASA'nın araştırmasına öncülük eden Florida Üniversitesi'nden antropolog Prof. Jeffrey Johnson, "Mars yolculuğu gibi, sınırlı bir alanda uzun bir süre kalmak sinirleri yıpratıyor. Bu nedenle uzay aracında, işlerin normal seyrinde yürümesi için ekibin moralini yüksek tutacak birine ihtiyacınız var" dedi.

Cem Yılmaz NASA'ya resti çekti!

Johnson, Antarktika'da dört yıl süren araştırmaları sonunda, "komik, lider, ahbap, hikaye anlatıcı, uzlaştırıcı ve dert ortağı" gibi karakterlerin ekipleri birleştirdiği ve işlerin daha iyi yürümesi sağladığı sonucuna vardığını belirtti.

"İŞİM VAR"

NASA'nın bu açıklamasına komedyen Cem Yılmaz'dan yanıt geldi. Cem Yılmaz Twitter hesabından söz konusu haberi "İşim var" notu ile paylaştı.

 

Cem Yılmaz NASA'ya resti çekti! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.