Cem Yılmaz eski sevgilisiyle barıştı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, verdiği bir parti sonrasında kriz yaşadığı sevgilisi Özge Savuncu ile arasındaki buzları eritti.

Alaçatı'da verdiği partide eski aşkı Lal Dedeoğlu'yla yakından ilgilendiği iddia edilen Cem Yılmaz ve bu yüzden arasının açıldığı sevgilisi Özge Sabuncu, krizi atlattı.

KRİZ PARTİDE PATLAK VERMİŞTİ

Cem Yılmaz ve Özge Sabuncu arasında, ünlü komedyenin Alaçatı'da verdiği parti sonrası ciddi bir kriz yaşandığı ileri sürülmüştü. İkilinin sosyal medya hesaplarından birbirini silmesi de bu iddiayı güçlendirmişti. Ancak geçen zamanda sular duruldu.

BAŞ BAŞA YEMEK YEDİLER

Çift uzun bir aradan sonra önceki akşam ilk kez birlikte görüntülendi. Yılmaz ve Sabuncu, önce baş başa yemek yedi, ardından Emirgan'daki bir gece kulübüne geçerek geç saatlere kadar eğlendi.

Gece yarısına doğru kulüpten ayrılan çift, Yılmaz'ın Levent'teki evinin önünde objektife yansıdı. Flaşların patlamasıyla yüzü asılan Cem Yılmaz ve Özge Sabuncu, telaşla villaya girip gözden kayboldu.

Cem Yılmaz eski sevgilisiyle barıştı! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz özge sabuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.