Cem Yılmaz cumhurbaşkanı adayı mı olacak?

Ünlü komedyen Vladimir Zelenskiy'nin Ukrayna'da cumhurbaşkanı olmasının ardından Gani Müjde, sosyal medyadan bir anket yaparak "Türkiye'de hangi komedyeni cumhurbaşkanı görmek istersiniz?" sorusunu sordu. Ankette birinci çıkan Cem Yılmaz'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

41 yaşında Ukrayna'nın Cumhurbaşkanı seçilen Vladimir Zelenskiy, tüm dünyada gündem olmayı başardı. Onu gündemde tutan ise ülkenin en ünlü komedyenlerinden biri olmasıydı.

Siyasete atıldığı son dönemlerde kısa süre içinde büyük bir halk desteğini arkasına alarak seçimlerden birinci çıkan Zelenskiy'nin ardından "Türkiye'de böyle bir şey olsaydı ne olurdu?" sorusu akıllara geldi.

Cem Yılmaz cumhurbaşkanı adayı mı olacak?

Zelenskiy'nin cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra, senarist, yazar ve yönetmen Gani Müjde, Twitter hesabı üzerinden bir anket yaptı. Müjde, "Ukrayna'da bir komedyen (Zelenskiy) cumhurbaşkanı seçildi. Peki Türkiye'de hangi komedyeni cumhurbaşkanı olarak görmek istersiniz?" sorusunu sordu.

Cem Yılmaz cumhurbaşkanı adayı mı olacak? - Resim : 2

 

"SEÇİMLERE GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

 Oyların %70'nin alan Cem Yılmaz birinci çıktığı ankete yorum yaptı.

Ünlü komedyen, "Komedinin selameti için, seçimlere girmeyi düşünmüyorum :)" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Cem Yılmaz cumhurbaşkanı adayı mı olacak? - Resim : 3

Cem Yılmaz cumhurbaşkanı adayı mı olacak? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Ukrayna Cem Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.