Cem Yılmaz 'çocuk istismarı' üzerinden şaka yaptı! / VİDEO

Geçtiğimiz günlerde Tolga Çevik'in sunumu üstlendiği Tolgshow'un konuğu olan Cem Yılmaz yaptığı bir şakayla herkesin tepkisini çekti.

FOX TV'de yayınlanan ve kayın biraderi Tolga Çevik'in sunduğu Tolgshow isimi programa katılan Cem Yılmaz yaptığı bir şakayla herkesin tepkisini çekti.

"MİCHAEL JACKSON'LA ANISI İNŞALLAH ÇOCUKLUĞUNDA DEĞİLDİR"

Programda yönetmenin Tolga Çevik'e "Cem Yılmaz anlatsın Russell Crowe ile anısını sen de Michael Jackson ile anını anlat" sözlerine Cem Yılmaz'ın "Michael Jackson'la anısı inşallah çocukluğunda değildir" diyerek gülmeye başladı.

Michael Jackson'ın adı bir dönem çocuk tacizi olaylarına karışmıştı. Ünlü komedyenin çocuk tacizini meşrulaştıran bir söylemle bu hassas konuyla alay etmesi ise izleyenlerin tepkilerine neden oldu.

İşte Cem Yılmaz'ın o sözleri:

Cem Yılmaz 'çocuk istismarı' üzerinden şaka yaptı! / VİDEO ile ilgili etiketler Cem Yılmaz video tolgshow Tolga Çevik çocuk istismarı çocuk tacizi meşrulaştıran şaka
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.