Cem Yılmaz çizimlerini NFT olarak satışa çıkardı

Son zamanlarda popüler hale gelen NFT (Nonfungible Token) dünyasına ünlü komedyen Cem Yılmaz da katıldı. 48 yaşındaki komedyen ve oyuncu dijital ortamda yaptığı çizimlerini NFT olarak satışa sundu.

Cem Yılmaz, yaptığı çizimleri dijital ortamda imzalayarak, bir platform üzerinden satacağını duyurdu. Ünlü komedyen, konuyla ilgili açıklamalarında "Var mı NFT isteyen? İsteyene atıyorum. Deneme ya bir şey değil" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz, yaptığı çizimleri dijital ortamda imzalayarak, bir platform üzerinden satacağını duyurdu. Ünlü komedyen, konuyla ilgili açıklamalarında

Cem Yılmaz'ın oluşturduğu NFT'ler, OpenSea isimli bir platformda sergileniyor. Şu ana kadar 3 adet olan NFT'lerin sayısının, önümüzdeki dönemlerde artması bekleniyor. Yılmaz, resimleri Blockchain teknolojisi ile dijital ortamda imzaladı. Yani NFT'leri satın alan kişiler, bizzat Cem Yılmaz tarafından imzalanmış haline sahip olacaklar.

Cem Yılmaz, yaptığı çizimleri dijital ortamda imzalayarak, bir platform üzerinden satacağını duyurdu. Ünlü komedyen, konuyla ilgili açıklamalarında

Yılmaz'ın çizimlerine verilen en yüksek teklif, tam 5 Ethereum. Ethereum'un bugünkü fiyatıyla bu teklif, 17 bin 700 dolar ediyor. Diğer NFT'ler içinse 2 Ethereum (7.080 dolar) verilmiş durumda. Bir süre açık artırmada kalacak NFT'ler, açık artırma sonunda en yüksek fiyatı veren kullanıcıya satılmış olacak.

 

Cem Yılmaz çizimlerini NFT olarak satışa çıkardı ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Nonfungible Token NFT OpenSea
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.