Cem Yılmaz: “Allah sizi kahretsin”

Magazin yazarı Onur Baştürk, sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği belirtilen Ozan Güven’e olayın ortaya çıkmaması için Cem Yılmaz’ın yardım ettiğinin konuşulduğunu iddia etti.

Onur Baştürk'ün bu yazısına tepki gösteren Cem Yılmaz, sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak isyan etti. Yılmaz yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi, “Allah sizi kahretsin ya… Gerçekten artık sizin ne dediğiniz ne söylediğinizi duyacak haliniz kalmamış. Dün “arkadaşım” olsa ne olur, şiddetin tarafı mı olur…Yazdığım halde…olay mahkemede olduğu halde bunları yazıyorsunuz. Dava etsem ‘Ay ben öyle duydum’ diyerek kaçacaksın” ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz: “Allah sizi kahretsin” ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Ozan Güven Sosyal Medya mahkeme magazin yazarı magazin yazarı onur baştürk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.