Cem Uzan'ın Mardin'i Las Vegas yapma hayali

Yıllardır Fransa'da sürgünde olan Cem Uzan, kurucusu olduğu Genç Parti'nin mutlaka bir ittifakın içinde yer alacağını söyledi. Mardin'i Las Vegas yapmak istediğini belirten Uzan, kumarhanelerin geri açılabileceğini savundu.

Cem Uzan, gündemde yer alan konularla ilgili olarak Euronews'ten Beraat Gökhuş'a değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'ye geri dönüşüyle ilgili soruya "Uygun zamanda ve doğru zamanda" yanıtını veren Uzan, Diyarbakır'a borsa açma ve Mardin’i Las Vegas yapma gibi projelere de değindi.

Uzan, bu anlamda kumarhanelerin geri açılabileceğini savundu.

“Türkiye fabrika ayarlarına geri dönecek” ifadesini kullanan Uzan "Esas olması gereken parlamenter sisteme dönüştür” görüşünü dile getirdi.

'GENÇ PARTİ MUTLAKA BİR İTTİFAKI İÇİNDE YER ALACAK'

Cem Uzan, kurucusu olduğu Genç Parti'nin olası bir seçimde 'mutlaka bir ittifakın içinde yer alacağını' da sözlerine ekledi. Fransa’da 11 yıldır sürgünde olan Uzan, bu ittifakın Millet İttifakı, Cumhur İttifakı ya da 'üçüncü bir ittifak' da olabileceğini' belirtti.

Cem Uzan'ın Mardin'i Las Vegas yapma hayali ile ilgili etiketler Diyarbakır Mardin Cem Uzan genç parti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.